Konya
°C
Yeni Meram

AŞI KARŞITLIĞININ BİLİMSEL BİR DAYANAĞI VAR MI? (2)

AŞI KARŞITLIĞININ BİLİMSEL BİR DAYANAĞI VAR MI? (2)- Kudsi ÖNCÜ- Yeni Meram Gazetesi

A+
A-
24.11.2021 01:05
23.11.2021 17:06
0
2032
ABONE OL

Aklın, bilimin ve mantığın ötesinde ikinci dezenformasyon;
2.Paylaşım: "İnsanlık için, neslin için, maddi ve manevi sahip ve emanetçi olduğun bütün varlığın için lütfen oku!
1) Epifiz Bezi...
Üçüncü bir beyin, üçüncü bir göz olarak ifade ediliyor. Böyle bir benzetmenin sebebi; vücutta ne kadar önemli bir fonksiyona sahip olduğunu vurgulamak olsa gerek.
2) Ecdadımız akıllıydı, iradesi kuvvetliydi. Cömertti, anlayışlıydı, zekiydi, zihni berrak olmakla birlikte dikkati yüksekti. Ben ecdadımı nasıl anlatayım? Ne kadar anlatırsam anlatayım eksik kalır. Peyami Safa'nın dediği gibi: "Kendi milli kütüphanesine girip tek bir satır okuyamadan çıkan biricik bir nesil."
Ben bu nesilin bir ferdiyim. Tam tanımıyorum ki tarif edeyim. Ama şunu iyi biliyorum ecdadımızın ve icraatleri ile alakalı duyduklarımız ve okuduklarımız ayakta dimdik durabilmek için yeter. Onları tam tanımak hiçbir güce boyun eğmeden dünyaya meydan okuyabilecek ruha bir nebzede olsa sahip olmaktır.
3) Ecdadımızın epifiz bezi masa tenisi topu büyüklüğündeydi. Bu zamanın insanlarının epifiz bezi ise misket büyüklüğünde.
Neden bu kadar küçüldü?
DNA’sı bozulan bütün yiyecek ve içecekler sebebiyle. Şu an tükettiğimiz ürünlerin %90'nının genetiği ile oynanmış, yani doğal değil. Amaç da buydu ya. Epifiz bezini küçültmek. Neden peki? Onu da anlatacağım. Uzun zamandır anlatmak isteyip de zaman zaman unuttuğum, bazen üşendiğim bazen ise vakit ayıramadığım bu çok önemli hususu anlatmanın artık tam vakti.
Epifiz bezinin küçülmesi demek akıl ve ruh sağlığının bozulması, akli melekelerin ve muhakeme gücünün fonksiyonunu hakiki anlamda yerine getirememesi, yetersizleşmesi, tahammülsüzlük, geç kavrama, dikkat dağınıklığı, unutkanlığın ziyadeleşmesi, iradenin zayıflığı, zihnin bulanıklaşması, asabililik halin devamlılığı, karamsarlık, kendini kontrol edememe gibi daha birçok sayamadığım olumsuz sonuçları var. Bunun genel anlamı bir milleti hasta etmektir. Uyurken dahi uyanık olan ecdadın torunlarını hasta ettiler, uyuttular. Çekirdek ailede dahi iki kişinin antidepresan ve özel sakinleştirici ilaçlar kullandığını görüyoruz.
4) Epifiz bezimizin küçülmesiyle birlikte ortaya çıkan irade zayıflığına misalen örnek verecek olursak bunun en basit örneği cola ve çikolatadır. Aklına geldiğinde yiyip içmeden duramayan, gördüğünde kendine hakim olamayan insanlar herkesin etrafında. Bunu farklı konularda genişletecek olursak aynı hataya defalarca düşen insanları görürüz. Bu durum sosyal hayatın, aile kavramının ve toplumun temel direklerini yıkan unsurlardan sadece bir tanesi. Bağımlı olduğumuz veya olduğumuzu düşündüğümüz gerek sosyolojik anlamda gerekse tükettiğimiz ürünlerdeki asıl sebep bağımlı olmak değil iradenin zayıflığıdır. İradesi zayıflamış biri ancak bağımlı hale gelebilir.
Peki ya tahammülsüzlük?
Toplumumuz hemen her şeyi yanlış anlayan, çabuk sinirlenen, samimane kendini güzel ifade etmek varken kavga eder gibi savunmaya geçen, bazen korku içinde hareket ederek kendi halkasının dışında olanları düşman gören insanlarla dolu. Oturduğu yerden herhangi bir sebepten dolayı sinirlenen insanı tekrar yerine oturtmak, sakinleştirmek ne kadar zor değil mi?
Bu hal bir insanın üzerinde psikolojik anlamda nasıl rahat oynanabileceğinin ve toplumun kolaylıkla galeyana getirilebileceğinin de sadece ufak bir örneği.
5) Küçüldü mü epifiz bezi? Küçüldü. İki asırlık bu projelerinde üç çeyrek asırdır çok başarılı oldular. Hele ki son bir çeyrek asırdır bizimle adeta çocuk gibi oynuyorlar. Baktılar. Epifiz bezi onların istedikleri düzeyde küçüldüğü halde fonksiyonunu eski düzeyde olmasada halen koruyor. Sebebini bulmak için milyon dolar bir bütçe ayırdılar. Nihayet buldular. Nedir peki o? Kırmızı et.. Kırmızı et epifiz bezini sürekli yeniliyor. İnsanları kırmızı etten uzaklaştırmak lazım dediler. Son bir senedir kendi TV kanallarımızda yapay etin reklamları yapılıyor.
6)PCR testi ve Tükürük
Tükürük bütün organlarla hemhaldir. Üşüten birinin tükürüğünde iltihap nasıl görülüyorsa, kanser birinin tükürüğünde de kan görülebilir. Tükürüğün hastalığı teşhis etmede en etkili yöntem olduğu bilindiği halde, bu bilimsel olarak yıllardır kanıtlanmış olduğu halde PCR testi bir saçmalıktır. PCR testi ticari kazançtan, insanlara eziyet etmekten, sinsice aşı dayatmasından başka bir şey değil. Bunların artık öyle gözü döndü ki PCR testi çubuklarıyla efibiz bezine kasten, fiilen el uzatıyorlar. Ben, on beş cm çubuğu burnuma sokturup epifiz bezimi zedeletmem!!! İsmail Enç"
Değerli dostlarım, yazıyı sonuna kadar okudum. Epifiz bezi ile ilgili bilgi tam bir saçmalıktır. Beynimiz lop olarak adlandırdığımız büyük parsellere ayrılmıştır. Her parsel kendi içinde parselciklere sahiptir. Her parsel kendi içinde izoledir ve yalıtkandır. Kendi elektiriği kendi içinde kalır, komşu parsele geçmez, geçerse şase yapmış olur, epilepsi/sara krizi geçirir. Epifiz bezi frontal/alın lobu dediğimiz büyük parselin içinde yer alır. Büyüklüğü mercimek tanesi kadardır. Epifiz bezinin önünde hipofiz bezi var, büyüklüğü bazelye kadar. Söz konusu yazıda Epifiz bezi aslında yumurta kadarmış da küçülmüş, bunun sonucu olarak insanlar şöyle böyle olmuş. Epifiz, hipofiz, talamus, hipotalamus vb tüm beyin içi yapılar asırlar önce nasıl idiyse bugün de aynıdır. Epifiz veya başka bir beyin organeli cm seviyesinde büyüse komşu parsele girmiş olacak ve klinik şikayetler başlatacaktır. Ceviz kadar büyüyen bir Epifiz bezi hemen önünde yer alan hipofiz bezine baskı yapar, yok eder, vücudun hormon dengesi bütünüyle iflas eder, hayat biter acilen ameliyatla müdahale edilir. İkinci akıl dışı saçmalık; PCR covid test çubuğunun epifize kadar uzanıp, epifizi hasarlayıp küçültmesi ve insan davranışlarının bozulmasının buna bağlı olması iddiası. Epifiz bezi "melatonin” denen bir hormon salgılar. Melatonin gece gündüz uyum ve uyku düzenini sağlar. PCR çubuğunun Epifiz bezine ulaşabilmesi için; 1-burnun arka duvarında yer alan "lamina cribrozayı/kalbur kemiğini, 2-frontal/alın kemiğini, 3-tentorium cerebri/beyin çadırını, 4-pia mater/çadır altı iç zarı, 5-Hipofiz bezini geçmesi gerekir. Çubuk bütün bu katmanları geçecek epifize ulaşacak. Aman Yarabbi bu nasıl bir kültürlülük cehalettir. Neden hala başaramadığımızın göstergesi işte budur. Değerli dostlarım, bu mahiyette dezenformasyonları paylaşmayın. Bunlar toplum sağlığına yerleştirilmiş mayınlardır. Mesuliyeti olduğuna inanıyorum. Paylaştığınız yerler olmuşsa bu bilgileri de paylaşın. Bilimin gösterdiği gerçek şudur; Topyekün aşı seferberliğine katılmak gereklidir. Tüm okurlarıma saygılarımı sunarım.
Kaynak: 41 yıllık hekimlik bilgim, Guyton Fizyoloji, Anatomi.Dr.Kudsi Öncü

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.