Konya AÇIK 33°
  • Adana
  • Adıyaman
  • Afyonkarahisar
  • Ağrı
  • Amasya
  • Ankara
  • Antalya
  • Artvin
  • Aydın
  • Balıkesir
  • Bilecik
  • Bingöl
  • Bitlis
  • Bolu
  • Burdur
  • Bursa
  • Çanakkale
  • Çankırı
  • Çorum
  • Denizli
  • Diyarbakır
  • Edirne
  • Elazığ
  • Erzincan
  • Erzurum
  • Eskişehir
  • Gaziantep
  • Giresun
  • Gümüşhane
  • Hakkâri
  • Hatay
  • Isparta
  • Mersin
  • istanbul
  • izmir
  • Kars
  • Kastamonu
  • Kayseri
  • Kırklareli
  • Kırşehir
  • Kocaeli
  • Konya
  • Kütahya
  • Malatya
  • Manisa
  • Kahramanmaraş
  • Mardin
  • Muğla
  • Muş
  • Nevşehir
  • Niğde
  • Ordu
  • Rize
  • Sakarya
  • Samsun
  • Siirt
  • Sinop
  • Sivas
  • Tekirdağ
  • Tokat
  • Trabzon
  • Tunceli
  • Şanlıurfa
  • Uşak
  • Van
  • Yozgat
  • Zonguldak
  • Aksaray
  • Bayburt
  • Karaman
  • Kırıkkale
  • Batman
  • Şırnak
  • Bartın
  • Ardahan
  • Iğdır
  • Yalova
  • Karabük
  • Kilis
  • Osmaniye
  • Düzce
a
TORKU BİSKÜVİ

Konya’ya 250 Kişilik Yeni Huzurevi İçin Protokol İmzalandı

Karatay İlçesi Karakulak Mahallesi’nde, Uluırmak Saka Vakfı tarafından inşa edilecek Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi için protokol imza töreni, Vali İbrahim Akın’ın katılımıyla gerçekleştirildi.

Törene; Vali İbrahim Akın’ın yanı sıra Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdullah Neşeli, hayırsever Uluırmak Saka Vakfı Başkanı Mustafa Tekpınar ve vakıf yönetimi katıldı.

 

Son yıllarda yaşlı nüfusun artmasıyla birlikte huzurevlerinin en çok ihtiyaç duyulan kurumlar arasında yer aldığını vurgulayan Vali Akın, projenin önemine dikkat çekti. “Bu proje; Karatay Belediyesi’nin güçlü destekleri, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğümüzün titiz takibi ve Uluırmak Saka Vakfı’nın öncülüğüyle hayata geçiyor. Bugün imzaladığımız bu protokolün Konya’ya  hayırlı olmasını diliyorum. En kısa zamanda huzurevimizi tamamlayarak yaşlılarımızın rahat, güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlayacağız” dedi.

 

Protokole göre; mülkiyeti Uluırmak Saka Vakfı’na ait 35 bin metrekarelik arsada huzurevinin inşaatı ve tefrişatı hayırsever vakıf tarafından yapılacak. İmar planı ve plan değişikliği çalışmaları, bahçe peyzajı, çevre düzenlemesi ve rekreasyon alanları ise Karatay Belediyesi tarafından gerçekleştirilecek.

Kaynak: HABER MERKEZİ

0 0 0 0 0 0
YORUMLAR

s

En az 10 karakter gerekli

Sıradaki haber:

Yeni bir hayata başlarken psikolojik dayanıklılığa dikkat!

HIZLI YORUM YAP

0 0 0 0 0 0

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.