Konya
°C
Yeni Meram
21.10.2021 01:48

Konyaspor’un aklı Kayserispor’da

Konyaspor bir günlük dinlenmenin ardından iç sahada oynayacağı zorlu Kayserispor maçının hazırlıklarına dün yapılan antrenmanla başladı. Ligde 5 maçtır kazanamayan yeşil-beyazlılar, 3 puan özlemine son vererek yeniden çıkış yakalamak istiyor

A+
A-
21.10.2021 01:48
20.10.2021 15:49
0
499
ABONE OL


KONYASPOR bir günlük dinlenmenin ardından iç sahada oynayacağı Kayserispor maçının hazırlıklarına yeniden başladı. İstanbul dönüşü izin yapmayarak pazartesi günü tek antrenman gerçekleştiren yeşil-beyazlı futbolcular, önceki günü ise teknik patron İlhan Palut’un verdiği izinle dinlenerek geçirdi. Anadolu Kartalı dün öğleden sonra Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde toplanırken, Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcıları yönetiminde hazırlıklarına kaldığı yerden devam etti. Yaklaşık 1.5 saat süren antrenmanda yeşil-beyazlı futbolcular 5’e 2 pas, savunma ve taktik çalışması yaptı.

KONYASPOR bugün de tek antrenman yapacak. Yeşil-beyazlılar yarınki son çalışmayla ise hazırlıklarına nokta koyacak ve kampa girerek maç saatini bekleyecek. Ligdeki son 5 maçını kazanamayan ve 3 puana hasret kalan Anadolu Kartalı, zorlu Kayserispor mücadelesini kayıpsız geçerek hem hasrete son vermek, hem de yeniden çıkışa geçmenin hesaplarını yapıyor. Maçın biletleri de dün yüzde 50 indirimle satışa çıkarken, yeşil-beyazlı yöneticiler taraftarlara çağrıda bulunarak, tribünlerin dolmasını istediler. Kayserispor maçının çok zorlu geçeceğini ifade eden Konyasporlu yöneticiler, “Stadyumun yüzde 50 kapasitesinin tamamını dolmasını istiyoruz. Çünkü iç sahada taraftar desteğine fazlasıyla ihtiyacımız var” dediler.

ÖTE yandan Konyaspor’un İstanbul’da Galatasaray’a karşı kazanamama fobisi devam ediyor. Anadolu Kartalı, sarı-kırmızılı ekip ile deplasmanda oynadığı 21. Süper Lig maçını da kazanamadı. Yeşil-beyazlı temsilcimiz, Süper Lig’de uzun süre mücadele eden takımlar arasında deplasmanda mağlup edemediği tek takımın Galatasaray olması dikkati çekiyor. Konyaspor, İstanbul ekibi ile dış sahada oynadığı 21 Süper Lig maçında 17 yenilgi ve 4 beraberlik alırken, bu maçlarda 15 golde kaldı. Rakibine karşı şansı tutmayan yeşil-beyazlı ekip, 41 maçlık toplam Süper Lig rekabetinde ise güçlü rakibi karşısında sadece 3 kez iç sahada kazanabildi.

AYRICA Konyaspor’da Cikalleshi ve Ahmed Hassan’ın yokluğu, Artem Kravets’in ise Teknik Direktör İlhan Palut’un görüşü doğrultusunda kadroya alınmamasının ardından Amar Rahmanovic, Galatasaray maçında forvet hattında oynadı. Bu sezon ilk kez bir maça ilk 11’de başlayan Boşnak oyuncu, karşılaşma boyunca istediği performansı gösteremedi ve forma şansını iyi değerlendiremedi. Asıl mevkisi 10 numara olan 27 yaşındaki oyuncu, vasat bir görüntü çizerken, karşılaşmanın ikinci yarısında çok net bir gol şansından da faydalanamadı. Galatasaray mücadelesi öncesinde oynanan 8 Süper Lig maçında da oyuna sonradan giren Amar Rahmanovic, 3-1 kazanılan Altay karşılaşmasında ağları havalandırmıştı. *HÜSEYİN TURGUT

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.