Konyaspor'da Metehan da olmadı!
Konyaspor'da, Metehan Mimaroğlu defteri kapandı. Yeşil-beyazlılar, Metehan ile anlaşmasına karşın, Adana Demirspor'un bonserviste indirim yapmaması nedeniyle bu transfer girişimi olumsuz sonuçlandı. Hüseyin Türkmen'i ise kulübü bırakmadı
İTTİFAK Holding Konyaspor’da, Metehan Mimaroğlu defteri kapandı. Sol kanat mevkisine takviye yapmak isteyen ve bu doğrultuda Adana Demirspor’dan Metehan Mimaroğlu ile görüşen yeşil-beyazlılar, futbolcunun kendisi ile anlaşmasına karşın, kulübünün bonserviste indirim yapmaması nedeniyle bu transfer girişimi olumsuz sonuçlandı. Alınan bilgiye göre iki kulüp başkanının bir görüşme gerçekleştirdiği ve uzun süren pazarlıklar sonucunda bonservis konusunda orta yolun bulunamaması nedeniyle Konyaspor’un Metehan Mimaroğlu transferinden vazgeçtiği ifade edildi. Ayrıca Konyaspor transfer komitesi Trabzonspor’da kadro dışı olan stoper Hüseyin Türkmen için ikinci kez girişimde bulundu.
GEÇTİĞİMİZ günlerde yüksek ücret nedeniyle anlaşamadığı Hüseyin Türkmen konusunda yeniden Trabzonspor’un nabzını yoklayan Konyaspor yönetimi, Karadeniz ekibinden ‘red’ cevabı aldı. Alınan bilgiye göre Trabzonspor Teknik Direktörü Abdullah Avcı’nın bu transfere izin vermediği, ligde yaşanabilecek sakatlık ve hastalık nedeniyle önümüzdeki günlerde Hüseyin Türkmen’i yeniden kadroya alabileceği ve bu nedenle de Konyaspor Kulübü’ne olumsuz cevap verildiği ifade edildi. Yeşil-beyazlı yönetim, bu gelişmelerin ardından listedeki diğer alternatif isimlere yönelirken, bir mevkide çalışmaların yoğunlaştığı ve kısa sürede bir imzanın olabileceği öğrenildi.
AYRICA Konyaspor’da transfer sürecinin son güne kadar devam etmesi bekleniyor. Kanat ve stoper takviyesi ile ara transfer dönemini kapatmayı planlayan yeşil-beyazlı transfer komitesinin son güne kadar fırsat transferi peşinde olacağı ifade edilirken, yeşil-beyazlı takımın Teknik Direktörü İlhan Palut’un takımın havasının bozulmaması için yönetime ‘Transfer yapmak için transfer yapmayalım. Bize karakter olarak uyum sağlayacak isim bulursak alalım’ dediği öğrenildi. Öte yandan Anadolu Kartalı’nda kadroda düşünülmeyen forvet Artem Kravets konusunda da gelişme olmazken, Ukraynalı golcünün bazı takımlarla görüştüğü, ancak henüz anlaşma sağlayamadığı belirtildi. Ayrıca ismi Konyaspor ile anılan Fenerbahçeli Burak Kapacak transferi de yönetim tarafından yalanlandı ve böyle bir girişimin olmadığı ifade edildi. *HÜSEYİN TURGUT
Bakmadan Geçme