Konyaspor'un teknik patronundan ince mesaj

Yeşil-beyazlı teknik adam İlhan Palut, bu durumun düzeleceğine inandığını belirterek, 'Başka bir şeyin daha iyi olabileceği inancını ve hissiyatını taşıdığımız zaman zaten çok sevdiğimiz Konyaspor'a da bu yolu açarız' dedi

Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, Erzurumspor yenilgisi sonrasında camiaya ince bir mesaj gönderdi. Takımın bu durumunun düzeleceğine inandığını belirten Palut, “Başka bir şeyin daha iyi olabileceği inancını ve hissiyatını taşıdığımız zaman zaten çok sevdiğimiz Konyaspor'a da bu yolu açarız” diyerek akıllardaki istifa konusuna açıklık getirdi.

PALUT sözlerini şöyle tamamladı, “Ben bunu düzelteceğime Allah’ın izniyle inanıyorum. Buna inancım ve enerjim var. Çok büyük bir inançla maça çıkıp hayal kırıklığına uğradık. Orta vadede doğru dokunuşlarla, sadece futbolcu seçimi olarak algılamayın, ben biliyorum ve inanıyorum. Tüm eleştirilere açığım. Futbolcuları suçlayarak düşük olan enerji modunu iyice negatife almayalım. Yarın itibarıyla maçlarımıza hazırlanacağız. Kötü gidişin durumların sonuna kadar kredisi hiç kimse için olamaz. Başka birşeyin daha iyi olabileceği inancını ve hissiyatını taşıdığımız zaman zaten çok sevdiğimiz Konyaspor'a da bu yolu açarız. Ancak gün inançla çalışma ve mücadele etme günüdür”. 

Bakmadan Geçme