Konyaspor, Kayseri'de puan avında
Konyaspor, ligin 30. haftasında yarın Kayserispor ile karşılaşacak. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu'nda oynanacak maç 13.30'da başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz zorlu deplasmandan iyi bir skorla dönerek ikincilik yarışındaki avantajını korumayı hedefliyor
KONYASPOR, Spor Toto Süper Lig Ahmet Çalık Sezonu 29. haftasında yarın Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Büyükşehir Belediyesi Kadir Has Stadyumu’nda oynanacak mücadele saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı Trabzon bölgesi hakemi Yasin Kol yönetecek. Mehmet Kısal ve İbrahim Bozbey ise yardımcı hakem olarak görev yapacaklar. Konyaspor dün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını tamamlarken, öğleden sonra ise Kayseri’ye giderek kampa girdi. 4 maçlık 3 puan hasretini geçtiğimiz evinde aldığı Galatasaray galibiyetiyle sonlandıran yeşil-beyazlı temsilcimiz, orta sıralarda bulunan Kayserispor karşısında da puan ya da puanlar alarak ikincilik yarışındaki avantajını korumayı hedefliyor.
KONYASPOR Teknik Direktörü İlhan Palut, “Özellikle büyük maçlarda başarılı bir performans gösteren bir rakibimiz var. Kendi sahalarında da deplasmana göre bir tık daha iyi oynuyorlar. Galatasaray maçındaki konsantreyi, isteğimizi, mücadelemizi Kayseri’ye taşımamız lazım” dedi. Kayserispor karşısında galibiyet hedefleyen İlhan Palut’un deplasmanda oynayacak olmalarına rağmen hücum futbolu oynatmadığı planladığı belirtildi. İlk dakikadan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçirmeyi ve baskın bir futbol ortaya koymayı düşünen 45 yaşındaki teknik adam, öne geçilmesi ya da geriye düşülmesi halinde neler yapacağını da planladı. Sahaya süreceği 11 ve maç içinde yapmayı planladığı değişikliklerle alakalı da plan yapan Palut’un en önemli silahı formda olan hücumcuları olacak.
KONYASPOR’DA Teknik Direktör İlhan Palut, Kayserispor maçı öncesi defans bloğunda görev yapan futbolcularla da özel olarak ilgileniyor. Futbolcularını zorlu maçta dikkatli olmaları yönünde uyaran deneyimli teknik adam, özellikle Kayserispor’un etkili isimlerine karşı yerinde müdahalelerde bulunmalarını istedi. İlhan Palut ayrıca orta alanda görev yapan futbolculara da savunmaya yardımcı olmaları konusunda üzerlerine düşeni yapmaları konusunda uyardığı öğrenildi. Sezonun ilk yarısında Konya’da oynanan maçı kazanan Anadolu Kartalı, zorlu Kayseri deplasmanından da iyi bir skorla dönmek adına kenetlendi. *HÜSEYİN TURGUT
Bakmadan Geçme