Konyaspor, Gaziantep'e hazırlanıyor

Konyaspor'da kısa izin sona erdi ve yeşil-beyazlı futbolcular dün Kayacık Tesisleri'nde toplanarak Gaziantep maçının hazırlıklarına yeniden başladı. Rize yenilgisiyle üçüncü sıraya inen temsilcimiz, evinde kazanarak ikincilik yarışından kopmak istemiyor

Konyaspor, Gaziantep'e hazırlanıyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR’da kısa izin sona erdi ve iç sahada oynanacak Gaziantep FK maçının hazırlıkları yeniden başladı. Rize deplasmanı dönüşü pazar günü tek idman gerçekleştiren yeşil-beyazlılar, pazartesi gününü ise dinlenerek geçirdi. Anadolu Kartalı dün öğle saatlerinde Koyuncu Grup Tesisleri’nde yeniden toplanarak Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde çalışmalarına kaldığı yerden devam etti. Isınma hareketleriyle başlayan antrenman taktik ağırlıklı ve çift kale maç ile tamamlandı. Konyaspor’da sakat futbolcu bulunmazken, Rize deplasmanında alınan yenilginin moral bozukluğu da giderilmeye çalışılıyor.

YEŞİL-beyazlı ekibin teknik patronu İlhan Palut’un idman öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı yaptığı ve Rize maçını unutmalarını istediği öğrenildi. Ligin boyunun kısaldığına dikkat çeken Palut, futbolcularına Gaziantep mücadelesine motive olmaları gerektiği konusunda uyarılarda bulunduğu ifade edildi. Sezonun ikinci devresinde inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve özellikle de deplasmanda yaşadığı yenilgilerle ikincilik yarışında elindeki avantajı yitiren Konyaspor, kalan 6 haftada birbirinden zorlu maçlara çıkacak. Önce ligin 33.haftasında sahasında Gaziantep Futbol Kulübü’nü konuk edecek yeşil-beyazlılar, sonrasında küme düşmesi kesinleşen Yeni Malatyaspor ile deplasmanda karşılaşacak.

SÜPER Lig’in 35. haftasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek Konyaspor, 36. haftada Antalyaspor deplasmanında galibiyet arayacak. 37. haftada ise Hatayspor ile karşılaşacak yeşil-beyazlılar, 2021-2022 sezonunun son maçında Beşiktaş’a konuk olacak. Söz konusu müsabakalardan en az kayıpla ayrılmanın planlarını yapan Anadolu Kartalı, ikincilik yarışında Fenerbahçe’nin de puan kaybetmesini bekleyecek. Öte yandan Rizespor deplasmanında 69. dakikada Amilton’un, 90+6’ncı dakikada ise Amar Rahmanovic’in atılmasıyla 9 kişi kalan Konyaspor, bu sezon 4. kez kırmızı kart görürken, 80 maç sonra bir ilke imza attı. Anadolu Kartalı, bu sezon ilk kez bir maçta 2 kırmızı kart görürken, en son 2019-2020 sezonunun 26. haftasında 1-0 kazandığı Fenerbahçe karşılaşmasında iki kırmızı kart birden kart görmüştü. *HÜSEYİN TURGUT

Bakmadan Geçme