• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Konyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı

Konyaspor Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 6 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Antrenmana yeni transfer Andreas Bouchalakis de katıldı.

Konyaspor, Fenerbahçe maçı hazırlıklarına ara vermeden başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında 6 Şubat Pazartesi günü deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına akşam saatlerinde Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla ara vermeden başladı.

Yeni transfer Andreas Bouchalakis de takımla ilk idmanına çıktı.

Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetiminde yapılan antrenman; dinlenme, kondisyon ve pas çalışmasıydı. Dünkü maçta forma giyen futbolcular, salonda rejenerasyon çalışması yaparak antrenmanı tamamladı.

Isınma koşuları, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam eden antrenman, pas ve şut çalışması ile tamamlandı.

Bakmadan Geçme