• Haberler
  • Spor
  • Konyaspor'da Tunahan gitti, sıradaki Adil mi?

Konyaspor'da Tunahan gitti, sıradaki Adil mi?

Lig başlamadan önce kadro revizyonunu sürdüren ancak henüz yeni transfer yapamayan Tümosan Konyaspor'da Tunahan Taşçı kiralık olarak İstanbul'a giderken gözler ismi Fenerbahçe ile anılan kaptan Adil'e çevrildi.

Daha önce Kayserispor’un da talip olduğu şartlarda anlaşamadığı Konyaspor’lu oyuncu Tunahan Taşçı Trendyol 1. Lig ekiplerinden Ümraniyespor’la anlaşma sağladı. İki kulüp kiralık olarak el sıkıştı. Kiralık sözleşmede satın alma opsiyonu bulunmuyor. 

Konyaspor'da Tunahan gitti sıradaki Adil mi?

Anlaşmayı Konyaspor tarafı da teyit etti. Konyaspor'da istediği forma şanslarını bulamayan ve mutsuz olduğu konuşulan gurbetçi futbolcu, gelecek yıl İstanbul ekibinin formasını giyecek. 2024 yaz transfer döneminde Konyaspor’a imza atan Tunahan Taşçı’nın sözleşmesi gelecek yıl sona erecek. Yeşil beyazlı temsilcimiz, Tunahan’ın sözleşmesini 1 yıl uzatacak ve daha sonra kiralayacak. Tunahan, -2026-2027 sezonunu orada geçirecek ve sonrasında Konyaspor'a geri dönecek. Öte yandan Ümraniyespor, Konyaspor'dan Melih Bostan'ı da kiralamıştı.

Konyaspor'da Tunahan gitti sıradaki Adil mi?

Tunahan’ın Ümraniyespor’a gitmesiyle gözler bu kez ismi Fenerbahçe ile anılan Konyaspor’un başarılı kaptanı Adil Demirbağ’ın durumuna çevrildi. Konuyla ilgili netleşmiş bir durum olmasa da gelecek zaman içinde bonservis veya takas seçenekleriyle sonuca gidilebileceği konuşuluyor. 

Bakmadan Geçme