Konyaspor'da Oscar sesleri

Forvete takviye yapmak isteyen Konyaspor yönetimi, geçtiğimiz sezon Denizlispor'da forma giyen Oscar Estupinan için girişimlerini sürdürüyor. Golcü oyuncu ile el sıkışıldığı belirtilirken, transferin gerçekleşmesi için kulübünün kiralık teklifine onay vermesi bekleniyor

Konyaspor'da Oscar sesleri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SÜPER Lig’in 2020-2021 sezonunda sıkıntı yaşamamak adına kadrosunu güçlendirmek isteyen temsilcimiz İttifak Holding Konyaspor’da, transfer girişimleri sürüyor. Kaleci Sehic transferinin ardından gözünü forvete yapılacak takviyeye çeviren yeşil-beyazlılarda, bu bölge için geçtiğimiz sezon Denizlispor’da kiralık olarak forma giyen Oscar Estupinan ile görüşmeler devam ediyor. Denizlispor'un yeniden kiralamak istediği ancak başaramadığı Oscar Estupinan için Konyaspor devreye girdi. Yeşil-beyazlı ekip, Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes'ten Kolombiyalı golcüyü kiralamak adına temaslarını artırdı. Alınan bilgiye göre oyuncu ile el sıkışıldığı, kulübünün kiralık teklifine onay vermesinin beklendiği öğrenildi.

GEÇEN sezon Denizlispor formasıyla Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 7'şer gol kaydeden Estupinan için Sivasspor ve Kayserispor ile beraber yurt dışından da takımların devrede olduğu belirtilirken, Konyaspor’un yarışta bir adım önde olduğu öğrenildi. Portekiz ekibi Vitoria Guimaraes’in kiralama teklifini kabul etmesi halinde birkaç gün içinde transferin netlik kazanacağı ifade edildi. Yine ön libero için ismi geçen Johanna Omolo’nun ise Erzurumspor ile anlaştığı belirtildi. Erzurumspor Başkanı Hüseyin Üneş, ulusal bir spor kanalın canlı yayınında yaptığı açıklamada, Konyaspor'un da kadrosuna katmak istediği Kenyalı orta saha oyuncusu Johanna Omolo ile anlaşmaya vardıklarını söyledi.

31 YAŞINDAKİ oyuncu Belçika ekibi Cercie Brugge forması giyiyor. Kulübüyle bir yıl daha sözleşmesi olan deneyimli ön libero geçen sezon 12 maçta forma giyerken, bu sezon yeni başlayan ligde de geride kalan bölümde 3 karşılaşmada şans buldu. Konyaspor forvete transfer etmek istediği Oscar’ın dışında bu bölgeye bir oyuncu daha kazandırmak için listedeki isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Yurt dışından birçok oyuncuyu gündeme alan yeşil-beyazlı transfer komitesi, oyunculara teklifini iletirken kendilerinden cevap bekleniyor. Anadolu Kartalı ayrıca orta sahaya alınacak 6 ve 8 numara oyuncusu için de temasları hızlandırırken, hücuma yönelik kanada yapılacak takviye için de girişimlerini sürdürüyor. Yeşil-beyazlılar, sağ bek transferi için Teknik Direktör Bülent Korkmaz’ın vereceği rapora göre hareket edecek. *HÜSEYİN TURGUT

Bakmadan Geçme