Konyaspor'da öncelik kanat transferinde
Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, bugünkü idman öncesinde transfer çalışmalarıyla ilgili konuşarak, 'Kesinlikle takıma iyi bir kanat oyuncusu katmak istiyoruz' dedi
Haberin Özeti
- • Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, transferde birinci önceliklerinin takıma kaliteli bir kanat oyuncusu kazandırmak olduğunu belirtti.
- • Palut, U23 kontenjanından bağımsız bir yabancı hakkı ile birlikte iki ek kontenjan haklarının bulunduğunu açıkladı.
- • Ek kontenjan için mevkiden bağımsız gelişim odaklı oyuncular aradıklarını ve bir orta saha takviyesinin de düşünülebileceğini ekledi.
Tümosan Konyaspor Teknik Direktörü İlhan Palut, takıma mutlaka kaliteli bir kanat transferi yapacaklarını söyledi.
Bugünkü idman öncesi basın mensuplarıyla bir araya gelen Palut, “Birinci önceliğimiz takıma iyi bir kanat oyuncusu kazandırmak” diyerek sözlerini şöyle sürdürdü, “Yabancı transferinde U23 kontenjanından bağımsız bir yabancı hakkımız var. İki tane de kontenjan hakkımız var. Kontenjan da bulabiliriz ama birinci özelliğimiz kesinlikle iyi bir kanat oyuncusunu takıma kazandırmak. Bunun için çalışmalarımızı yapıyoruz. Kontenjan için mevkiden bağımsız gelişime açık oyuncular istiyoruz. Burada da seçim hakkımız olursa bir tane orta saha oyuncusunu ek kontenjan olarak aramıza katabiliriz”.
Bakmadan Geçme