Konyaspor'da Kasımpaşa mesaisi
Yeşil-beyazlılar, bir günlük izin sonrası bugün öğle saatlerinde yaptığı idmanla Kasımpaşa maçının hazırlıklarına başladı
Haberin Özeti
- • Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 6. hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün öğle saatlerinde başladı.
- • İlhan Palut yönetimindeki antrenman, Murat Kurum Tesisleri'nde ısınmayla başladı; Trabzonspor maçının ilk 11'i yenileme çalışması yaptı.
- • Yeşil-beyazlılar, 15 Eylül Salı günü saat 11.00'de antrenmanlarına devam edecek; milli araya moralli girmek için Kasımpaşa'yı yenmek istiyor.
Tümosan Konyaspor, Trendyol Süper Lig’in 6. hafta maçında Kasımpaşa'ya konuk olacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bir günlük izin sonrasında bugün öğle saatlerinde yaptığı idmanla başladı. Murat Kurum Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut yönetiminde gerçekleştirilen antrenman, salonda yapılan ısınma ile başladı.
Trabzonspor maçında ilk 11’de forma giyen yeşil-beyazlı futbolcular, yenileme çalışması ile antrenmanı tamamladı. Sahada pas oyunu ve bitiricilik ile devam eden antrenman, turnuva maçları ile sona erdi. Konyaspor, 15 Eylül Salı günü saat 11.00’de yapacağı antrenman ile hazırlıklarına devam edecek. Ligdeki ilk galibiyetini Trabzonspor karşısında alan yeşil-beyazlılar, sezona flaş bir giriş yapan Kasımpaşa’yı da devirerek milli araya 6 puanla moralli girmek istiyor.
Bakmadan Geçme