Konya
°C
Yeni Meram
21.09.2021 13:29

3. Hava Jet Üs Komutanı Şensöz, Gazeteciler Cemiyetini ağırladı

Diyarbakır 8. Ana Jet Komutanlığı Harekat Komutanı’yken kısa bir süre önce Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzaladığı ve Resmi Gazete’de yayımlanan atama kararıyla Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığına atanan Hava Pilot Tuğgeneral Önder Şensöz, Konya Gazeteciler Cemiyeti yönetimini ağırladı.

A+
A-
21.09.2021 13:29
21.09.2021 13:35
0
3276
ABONE OL

Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, 3. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Önder Şensöz’e hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette Tuğgeneral Önder Şensöz’e Konya basını hakkında bilgi veren Cemiyet Başkanı Sefa Özdemir, Konya Gazeteciler Cemiyetinin de bütün Konya basınının ortak paydası olduğuna işaret etti.

Konya’da köklü ve gelişmiş bir basın kültürü olduğuna değinen Başkan Özdemir, Tüm medya organlarımızla birlikte milli ve manevi değerlerine bağlı, ilkeli, dürüst yayıncılık yaparken, Konya halkını en hızlı şekilde bilgilendirmek için çaba gösteriyoruz. Bu ziyaretimiz vesilesiyle Konya 3. Ana Jet Üs Komutanlığı’yla olan ilişkilerimizin de bundan sonra daha sıcak olacağını düşünüyoruz” diye konuştu.


Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 3. Ana Jet Üs Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Önder Şensöz de Konya’da gazetecilik ve Konya basını hakkında merak ettiği sorulara yanıt buldu.

Tuğgeneral Şensöz, Konya basınına üssün kapılarının her zaman açık olduğunu dile getirdi.

Ziyaretin sonunda Konya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sefa Özdemir, Tuğgeneral Şensöz’e Cemiyet’in amblemiyle birlikte özel olarak tasarlanmış olan kahve takımını hediye etti.

Şensöz de Cemiyet Başkanı Özdemir’e üzerinde Konya 3 Ana Jet Üs Komutanlığında bulunan tüm uçakların görsellerinin yer aldığı bir tablo hediye etti.

Ziyaret, hatıra fotoğrafları ile son buldu.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.