Meram İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği ekipleri, Dere Mahallesi’nde durumundan şüphelendikleri bir kadını durdurdu.
Kadın, başka biri adına düzenlenmiş eski tip kimlik kartını ibraz etti. Kimliğin sahte olduğundan şüphelenen ekipler, parmak izi sorgusunda kadının F.S. (51) olduğunu tespit etti.
F.S’nin Kırıkkale’de yakın akrabayı öldürmek, Denizli’nin Çardak ilçesinde hükümlü veya tutuklunun kaçması ve Sakarya’nın Ferizli ilçesinde iftira suçlarından arandığı, hakkında toplam 18 yıl 8 ay 15 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu ortaya çıktı.
F.S’nin 2007 yılı haziran ayında eşini evinde tabancayla öldürdüğü, cesedi ise kokmaması için 9 ay boyunca banyodaki küvette naylona sarılı halde sakladığı öğrenildi.
Kaynak: AA
Konya’da firari hükümlü 1700 rakımlı yaylada çobanlık yaparken yakalandı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
130531 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
125235 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
111162 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
109444 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
106286 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68786 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.