Konya
°C
Yeni Meram
28.01.2022 15:00

Bilgehane öğrencileri değerlendirme sınavlarıyla kendilerini ölçüyor

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerine yönelik faaliyetlerini sürdüren Bilgehanelerde Dönem Sonu Kazanım Değerlendirme Sınavı yapıldı.

A+
A-
28.01.2022 15:00
28.01.2022 15:07
0
1559
ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde 4. sınıf ve ortaokul öğrencilerine yönelik hizmet veren Bilgehanelerde, öğrenciler Dönem Sonu Kazanım Değerlendirme Sınavına katıldı.

Çocukların eğitim ve sosyal hayatlarında başarılı bireyler olması ayrıca milli ve manevi duygularının gelişmesi için önemli çalışmalar yürüten Bilgehaneler; ders destek programları, atölye ve etkinliklerin yanı sıra 4. sınıflar için Hafızlık Hazırlık, 8. sınıflar için ise Liselere Giriş Sınavı (LGS) Hazırlık Programları düzenliyor.

Bu etkinlikler kapsamında 2 bin 114 öğrenciye yönelik derslerin verimliliğine yönelik tüm kademelerde dönem sonu kazanım değerlendirme sınavı gerçekleştirildi. Sınava katılan öğrencilerin eksikliklerinin tespit edilerek, dönem tatilini bu doğrultuda değerlendirmeleri ve sınav psikolojilerine katkıda bulunulması hedefleniyor.

Bilgehanelerde başarılı eğitim sürecindeki olmazsa olmaz bir basamak olan deneme sınavları periyodik şekilde devam edecek.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.