
Ilgın Belediye Başkanı Ömer Apil, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, ilçenin turizm potansiyeline ve konaklama altyapısına önemli katkı sağlayacak bir yatırımın start aldığını vurguladı. Başkan Apil, “Kaplıca bölgemize değer katacak, modern ve estetik bir projeyi Ilgın’ımıza kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. İlçemize hayırlı olsun”şeklinde konuştu.

Toplam 2.100 metrekare inşaat alanı ve 5.250 metrekare peyzaj alanına sahip olacak projede 20 adet apart villa yer alacak. Projenin, hem yerli hem de şehir dışından gelen misafirler için nitelikli konaklama imkânı sunması hedefleniyor. Apart Villa Projesi ihalesi, 24 Şubat 2026 Salı günü Saat 10.00’da gerçekleştirilecek.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Müdür Yavuz’dan Başhekim İlhan’a hayırlı olsun ziyareti
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
138615 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
135517 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
118679 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
116998 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
114635 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69285 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.