Konya
°C
Yeni Meram
06.03.2024 09:27

Konya Tarım Fuarı sektör temsilcilerini buluşturdu

Her yıl büyük bir ilgi ile beklenen ve ticari olarak ta beklentileri fazlasıyla karşılayan Konya Tarım Fuarı, dün 20. kez kapılarını ziyaretçilere açtı.

A+
A-
06.03.2024 09:27
06.03.2024 09:55
0
1571
ABONE OL

Türkiye’nin en büyük Dünyanın ise sayılı tarım fuarı arasında gösterilen her yıl Konya Tarım Fuarı 20. kez katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapıyor. Sektörün dev buluşması ve yerli yabancı birçok firmanın katıldığı aynı zamanda traktör, biçerdöver ve kendinden motorlu tarım aletlerinin yanı sıra tarla ile bahçe ekipmanları başta olmak üzere sektörün tüm ihtiyaçlarının sergilendiği fuar, 9 Mart'ta sona erecek. 9Mart cumartesi günü kapanacak olan Konya Tarım Fuarının dün gerçekleşen ilk gününde özellikle yerli ziyaretçilerin yoğunluğu dikkatlerden kaçmazken yabancı ziyaretçilerin ise bugün ve yarın fuarda olacakları öğrenildi. İlk gün standlarında ürünlerini sergileyip ziyaretçilerini ağırlayan firmalarımız bu yılında geçer yıl gibi iyi geçeceğine olan inançlarını paylaştılar.


ZİYARETÇİLERİN UĞRAK NOKTASI KONYA ŞEKER
Yoğun katılım ve ziyaretçisi ile sektörde önemli bir yerde bulunan Konya Tarım Fuarında standı bulunan çiftçinin uğrak noktası haline gelen Konya Şeker, üretimlerini bir arada göstermenin de avantajını yaşıyor. Renkli standı ziyaret ederek son gelişmeler hakkında istişarelerde bulunan çiftçiler Konya Şeker bünyesinde yer alan ürünleri de yakından inceliyor. PANKOBİRLİK Genel Başkanı ve Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Erkoyuncu’nun da ziyaret ederek çiftçilerle buluştuğu stantta yetkililerin yakından ilgilendiği ziyaretçiler, gelişmeler hakkında detaylı bilgiler alıyor.


ERCANLAR PLASTİK STANDINDA KALİTE SERGİLİYOR
Yatırım yaptığı her sektörde insanın ve çevrenin değerini bilen, sürdürülebilirliği ilke edinmiş Emin Ercanlar bünyesinde, geri dönüşüm ve sulama sistemleri sektörlerinde öncü firma olan Ercanlar Plastik, Tarım Fuarındaki standında ürünlerini ziyaretçilere sergileyerek kaliteyi yaşatmış oluyor. Plastik sektöründe önemli bir konumda olan ve Sulama Sistemleri, Hurda Grubu, Çapak Grubu ve Granül Hammadde üretimi ile sektörün en büyük çözüm ortaklarından olan Ercanlar Plastik ziyaretçilerine Yağmurlama Sulama Sistemleri ürünleri hakkında detaylı bilgi vererek çiftçilerin fikir ve isteklerini dinliyor.


NEW AGRO GENİŞ ÜRÜN YELPAZESİNİ SUNUYOR
İlaç, gübre, tohum, damlama, peyzaj ve yer altı sulama sistemleri ve birçok ürün yelpazesine sahip olan New Agro Mühendislik ve Sulama Sistemleri, Tarım fuarının ilk gününde yoğun ziyaretçi ağırlayan stantlardan birisi oldu. Sektörün lider firmaları arasında yer alan ve ARGE çalışmaları ile ürünlerine yenilikler kazandıran New Agro, bünyesinde bulundurduğu markalar ile de çiftçilere alternatifler sunuyor. Tarımın öneminin daha iyi anlaşıldığı Fuarın, katılımcı ve ziyaretçilere büyük katkısı olduğunu söyleyen firma Genel Müdürü Muhammet Karaman ziyaretçilerle yakından ilgileniyor.


KONYA’DAN DÜNYAYA GÜLTAR TARIM KALİTESİ
2000 yılında kurulan ve profesyonel ekibiyle tarım ilaçlama makineleri sektöründe faaliyet gösteren Gültar Tarım Makinaları, getirdiği yeniliklerle sektörde öncü rol oynarken yenilikleri sunduğu Konya Tarım Fuarında da ilgi gören stantlardan birisi oldu. Tarım ilaçlama pompaları ve bu pompaların yedek parçalarını ürün olarak müşterilerine sunan Gültar Tarım Makineleri, Dünyanın birçok ülkesine de ihracat gerçekleştirerek kalitesini Konya’dan Dünyaya taşımış oluyor. Tarım fuarında müşterilerini ve ziyaretçilerini ağırlayan Gültar Tarım, son teknoloji ve yenilikler hakkında da detaylı bilgi paylaşımı yapıyor.

 

KON İMSA TARIM BİRİKİMİYLE FUARDA
Tarım makine sektöründe 15-16 farklı ürün grubunun üretimini bünyesinde yaparak müşterilerine hizmet veren Kon İmsa Tarım "doğru Tarım Makine ürünleri" düsturu ile özel hizmetler sunarak sektörde önemli bir konumda bulunuyor. Bilgi ve tecrübesi ile yeni ürünlerini Konya Tarım fuarında müşterilerinin beğenisine sunan Kon İmsa Tarım, üretimlerinin bir kısmını sergilediği standında ziyaretçilere bilgiler vererek yenilikleri paylaşıyor. İlk gün olmasına karşın ziyaretçi yoğunluğunun yaşandığı stantta firma yetkililerinin ilgisi ilk gün ziyaretçilerinin beğenisini kazanıyor.


TEMTAR TARIM GRUP ÜRÜNLERİ İLGİ ODAĞI
Geniş ürün yelpazesi ve başarılı projeleri ile sektörün eski ama yenilikçi firması TEMTAR Tarım Grup ziyaretçilerini 2 numaralı hol girişinde ağırlıyor. Bünyesinde ürettiği ürünlerin sergilendiği stantta müşterileriyle yakından ilgilenen TEMTAR Tarım, kalite ve farklılıklarını gösterme imkânı buluyor. Özellikle çayır biçme makinesi üretiminde büyük başarılara imza atan Temtar Grup birkaç farklı markasıyla yer aldığı Tarım fuarında 5 gün boyunca ziyaretçilere firma yetkilileri nezaretinde yeni ve yenilenen ürünlerinin yanısıra son teknolojik gelişmeleri de standında paylaşmış olacak.

MERAMIMIZ TARIM BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ
Her yıl düzenlenen Konya Tarım Fuarı için özel olarak Gazetemiz bünyesinde hazırlanan ve katılımcı ile ziyaretçilerin beğenisine sunulan ‘MERAMIMIZ TARIM’ dergimiz ilk gün büyük beğeni kazandı. İçerisinde Tarım ile ilgili haber ve firma reklamlarının yer aldığı dergimiz Tarım Fuarı sonunda da büyük bir veri kaynağı olarak ziyaretçilere yardımcı olacak.

 

Şerife Kaya 

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.