Dedeman Otel’de düzenlenen genel kurulda görev süresi boyunca yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler veren Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk; 2 yıllık görev süreleri boyunca yönetim kurulu ile birlikte TTB’nin istenmeyen yapısının değiştirmek için Türk Hekimler Birliği temsilcileriyle hem Konya’da hem de Ordu, Kayseri ve Aksaray gibi şehirlerde toplantılar yaptıklarını ayrıca hekimlerin hakları konusunda çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.
Konya Tabip Odası’nın yeni başkanı Doç. Dr. İbrahim Erayman ise yeni dönemde de hekimlerin sorunları ve problemleri ile çalışma şartlarını iyileştirme konusunda çalışacaklarını söyledi. Erayman, “Amacımız, hekimlik sanatımızın en üst çatı örgütü olan odamızda tüm meslektaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde, geniş tabanlı birçok alt çalışma komisyonları ile siyasetten uzak, tamamen hekimlikle ilgili sorunlarımızı çözmek için tüm samimiyetimizle çalışmak olacaktır.” dedi.
Konya Tabip Odasının Yeni Yönetim Kurulu Doç. Dr. İbrahim Erayman başkanlığında şu isimlerden oluştu; Op. Dr. Cemil Er, Prof. Dr. İnci Kara, Dr. Mustafa Başgümüş, Uzm. Dr. Özgür Balasar, Uzm. Dr. Uysaler Aslan, Dr. Yavuz Altınbaş.
HABER MERKEZİ

Malezyalı tur operatörleri, Konya’ya hayran kaldı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
142628 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
139573 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
122692 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
120910 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
118220 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
69485 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.