Konya
°C
Yeni Meram
05.02.2023 20:43

Konya merkezle birlikte tüm ilçelerde eğitime ara verildi

Konya'nın Selçuklu, Meram ve Karatay ilçeleri dahil il genelinde eğitime ara verildi.

A+
A-
05.02.2023 20:43
05.02.2023 23:01
0
3729
ABONE OL

Konya Valiliğinin kararı ile merkez ilçeler (Selçuklu, Karatay, Meram) 6 Şubat Pazartesi günü okullara 1 gün ara verildi.

Hamile ve ebgelli kamu görevlileri de yarın idari izinli sayılacak.

KONYA GENELİNDE TATİL KARARI VERİLDİ

Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğünden alınan bilgilere göre; Konya’nın Beyşehir ve Kadınhanı ilçelerinde bir gün, Derebucak ilçesinde ise 2 gün kar tatili ilan edildi.

BEYŞEHİR VE KADINHANI İLÇELERİNDE...


Yapılan açıklamada; “Beyşehir ve Kadınhanı ilçelerinde 6 Şubat 2023 Pazartesi günü olumsuz hava koşullarından dolayı eğitime bir gün süreyle ara verilmiştir” denildi.

DEREBUCAK’TA İKİ GÜN TATİL


Ayrıca, yapılan açıklamada; “Konya’nın Derebucak ilçesinde kar yağışının yoğun devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle 6 Şubat Pazartesi ve 7 Şubat Salı günlerinde iki gün arayla eğitim öğretime ara verişmiştir” denildi.

Ayrıca söz konusu ilçelerde engelli ve hamile kamu çalışanları da idari izinli sayılacaklar.

BOZKIR VE DOĞANHİSAR'DA TATİL KARARI


Konya'nın Bozkır ve Doğanhisar ilçeleri için de tatil kararı alındı.

Bozkır ve Doğanhisar ilçelerinde yoğun kar ve olumsuz hava şartları nedeni ile 6 Şubat Pazartesi günü bir gün süre ile eğitim öğretime ara verildi.

HÜYÜK TATİL KARARI ALDI


Hüyük ilçesinde, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle, yüz yüze eğitime 06.02.2023 Pazartesi günü, (1) gün süreyle ara verildi

İlçede çalışan engelli ve hamile kamu kurumları da idari izinli sayılacaklar.

YALIHÜYÜK’TE OKULLAR TATİL


Yalıhüyük ilçesinde 6 Şubat Pazartesi günü olumsuz hava koşullarından dolayı ilçe hıfzısıhha kararı ile egitim öğretime 1 gün süre ile ara verilmesine, engelli ve hamile personelin idari izinli sayılmasına karar verildi.

AHIRLI'DA OKULLAR TATİL


Ahırlı ilçesinde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine ; kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verildi.

AKÖREN TATİL KARARI ALDI


Akören ilçesinde, yoğun kar yağışı, buzlanma ve tipi nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek sıkıntıların önüne geçmek ve meydana gelebilecek risk ve olumsuzluklara karşı, önleyici tedbir olarak, 06/02/2023 Pazartesi günü (1) gün süreyle eğitime ara verilmesine karar verildi.

GÜNEYSINIR’DA OKULLAR TATİL EDİLDİ


Güneysınır ilçesinde, yoğun kar yağışının devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı eğitim ve öğretime 06.02.2023 (Yarın) tarihinde Bir (1) gün süreyle eğitime ara verilmiştir. Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verildi.

DERBENT’TE TATİL KARARI


Derbent ilçesinde, yoğun kar yağışının devam etmesi, buzlanma ve tipi nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı eğitim ve öğretime 06.02.2023 (Yarın) tarihinde Bir (1) gün süreyle eğitime ara verildi.

Kamu kurumlarında çalışan engelli ve hamile personelin de idari izinli sayılmasına karar verildi.

TAŞKENT’TE EĞİTİME ARA VERİLDİ


Taşkent'te 6 Şubat pazartesi günü olumsuz hava koşullarından dolayı ilçe hıfzıssıhha kararı ile eğitim öğretime (1) gün süre ile ara verilmesine, engelli ve hamile personelin idari izinli sayılmasına karar verildi.

 Son dakika bilgisine göre, Emirgazi, Tuzlukçu, Yunak, Akşehir, Sarayönü, Hadim, Seydişehir, Çeltik, Altınekin, Cihanbeyli, Karapınar, Ilgın, Ereğli, Halkapınar, Çumra, Kulu ilçelerinde de eğitime ara verildi.

SELÇUK ÜNİVERSİTESİ TATİL EDİLDİ

Olumsuz hava koşulları nedeniyle Silifke Taşucu Meslek Yüksekokulu hariç olmak üzere Selçuk Üniversitesinde eğitime ara verildi.

NEÜ'DEN ONLİNE EĞİTİM KARARI

Necmettin Erbakan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Cem Zorlu, Tıp ve Diş Hekimliği bölümleri hariç yarın ve sonraki gün derslerin online işleneceğini duyurdu.

KTO KARATAY DA TATİL

Yoğun kar yağışı ve olumsuz hava şartları nedeniyle KTO Karatay Üniversitesinde de eğitime 1 gün ara verildi. 

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.