Konya
°C
Yeni Meram
25.05.2024 14:04

KOMÜT'te Adem Bulut Güven Tazeledi!

Konya Müteahhitler Birliği Derneği’nin (KOMÜT) Olağan Genel Kurulu’nda Adem Bulut güven tazeleyerek yeniden başkan oldu.

A+
A-
25.05.2024 14:04
25.05.2024 14:07
0
1921
ABONE OL

Konya Müteahhitler Birliği Derneği’nin (KOMÜT) Olağan Genel Kurul Toplantısı Bayır Diamond Otel’de gerçekleştirildi. Düzenlenen Genel Kurul’da mevcut Başkan Adem Bulut güven tazeledi. Birlik ve beraberlik içerisinde KOMÜT çatısı altında çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Bulut, “3 yıl önce güven tazeleyerek geldiğimiz görevimizi yönetim kurulumuz ile başarılı bir şekilde yürüttük. Bu süreçte gerçekleştirdiğimiz kurum ve kuruluş ziyaretleri ile faaliyetlerimizi ve sorunlarımızı ilgili platformlarda sürekli ifade ettik. Konya Müteahhitler Birliği Derneği’nin değerli üyeleri olan sizler ile zaman zaman bir araya gelerek istişarelerimizi sürdürme fırsatı bulduk. Bu istişareler sonrası sektörümüzde yaşanan olumsuzları belirleyerek Ankara’daki yöneticilerimiz olmak üzere şehrimizin başkanlıklarına ve paydaşlarımıza ilettik” dedi.
BAŞKAN BULUT’TAN TEŞEKKÜR
“Her süreçte omuz omuza vererek birliğimizi, beraberliğimizi artırdık ve Konya’mızın yapı ihtiyacını karşılamak için birbirinden değerli projelerimiz ile üretmeye devam ettik” diyen Başkan Bulut, “Özellikle son senelerde hepimizin sorunu olan yapı malzemelerindeki fiyat artışları, nitelikli eleman sorunları, iç piyasadaki daralma gibi birçok sorunu yaptığımız her ziyarette dile getirerek çözüme kavuşturma noktasında her zaman adım attık. Konya’nın yapı ihtiyacını karşılamaya yönelik faaliyetlerine devam eden müteahhitler olarak kendi bina kompleksimizi oluşturmak adına KOMÜT Evleri Kooperatifini kurarak çalışmalarımıza başladık. Bu kapsamda da 5 bloğumuzun kaba inşaatı bitmiş durumda olup çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Yine kendimize ait bir dernek binası planlaması ile KOMÜT Binası’nda da kaba inşa sürecini tamamladık. Önümüzdeki 1 yıl içerisinde tüm eksiklikleri tamamlayarak 2 projenin de teslimi planlıyoruz. Hepimize hayırlı olsun. Aradan geçen 3 yıllık süre zarfında bizi destekleyerek her daim yanımızda olan sizlere şahsım ve yönetimim adına teşekkürlerimi iletiyorum” ifadelerini kullandı.
KOMÜT Yönetim Kurulu ise şu şekilde belirlendi:
Asil Üyeler:
Adem Bulut
Hasan Dağlı
Ali Kamacı
Halil Köseoğlu
Osman Derin
Ali Can
Necip Taşpınar
Mehmet Eryılmaz
Seviban Kuşyılmaz
Muhammet Küçükyaman
Ferit Baktemur
Yedek Üyeler:
Muhammet Şerif Öncü
Hüseyin Tekin
Hasan Birol Yapalı
Osman Kanber
Ferdi Kabakcı
Hakan Karatekin
Abdurrahman Serin
Kasım Dür
Mehmet Ali Görgülü
Nevzat Ünlü
Lütfullah Işık
DENETİM KURULU LİSTESİ
Asil Üyeler:
Remzi Can
Ali Şen
Ahmet Serçe
Yedek Üyeler:
İhsan Ay
Yasin Tezcan
Alper Sungur

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.