Konya hastaneler arasındaki iletişim gelişiyor
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi yönetimi hayırlı olsun ziyaretinde bulunarak sağlık çalışanlarına başarılar diledi.
Beyhekim Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Halil Ekrem Akkurt, İdari ve Mali İşler Müdürü Ömer Karatoprak ile Destek Hizmetleri Müdürü Gökhan Arıcan, Konya Numune Hastanesi Başhekim olarak atanan Op. Dr. Ali Haydar Dadacı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.
Ziyaret sırasında sağlık alanındaki iş birliği ve kurumlar arası dayanışmanın önemi vurgulandı. Başhekim Op. Dr. Ali Haydar Dadacı, nazik ziyaretlerinden dolayı misafirlerine teşekkür ederek, birlikte yürütülecek çalışmaların sağlık hizmetlerinin kalitesine olumlu katkı sağlayacağına inandığını belirtti.
Bakmadan Geçme