Konya
°C
Yeni Meram
06.03.2022 11:20

Konya'da yağmur, kar, buzlanma ve don bekleniyor!

Karaman, Niğde, Eskişehir, Ankara çevreleri ile Konya'nın güney kesimlerinde yağmur bekleniyor. Gece ve sabah saatlerinde ise bölge genelinde buzlanma ve don görülecek.

A+
A-
06.03.2022 11:20
06.03.2022 11:34
0
2425
ABONE OL

Meteoroloji Genel Müdürlüğünün son değerlendirmelere göre; Marmara, Ege, Akdeniz, İç Anadolu’nun güneyi, Doğu Anadolu’nun güneyi, Güneydoğu Anadolu, Doğu Anadolu'nun kuzeydoğusu, Doğu Karadeniz'in doğusunun yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Bazı bölge ve il çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Kıyı Ege ile Edirne Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

Sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde buzlanma ve don olayı bekleniyor.

Konya'da hava sıcaklığının 2 ila 5 derece artması beklenirken Karaman, Konya'nın batı ve güneyi ile Niğde çevrelerinin aralıklı yağmurlu, yüksek kesimlerinin yer yer karla karışık yağmurlu geçeceği tahmin ediliyor.

 Konya'da bugün hava çok bulutlu ve aralıklarla yağmurlu, pazartesi ve salı yağmurlu çarşamba ise karla karışık yağmurlu olacak. 10 Mart Perşembe günü ise kent merkezi de dahil tüm ilçelerde kar yağışı bekleniyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.