Konya
°C
Yeni Meram
26.01.2022 12:44

Konya'da sokağa çıkma yasağı ilan edildiği paylaşımı şoke etkisi yarattı! Valilik asılsız paylaşımla ilgili soruşturma başlattı

Sosyal medyada Konya'da 3 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildiği yönünde Valilik adına asılsız bir paylaşım yapıldı. Konya Valiliği paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu.

A+
A-
26.01.2022 12:44
26.01.2022 12:59
0
1936
ABONE OL

Sosyal medyada Konya Valiliği adına, 3 günlük sokağa çıkma yasağı ilan edildiği yönünde asılsız bir paylaşım yapıldı.

Yapılan paylaşımda “Alınan son meteorolojik raporlara göre ilimizde olumsuz hava koşulları devam etmektedir. Bu nedenle yoğun kar yağışının etkili olduğu şehrimiz Konya'da vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin korunması amacıyla 25 Ocak Salı günü saat 21.00'den itibaren 3 gün süreyle sokağa çıkma yasağı ilan edilmiştir. Bu süre içerisinde vatandaşların zorunlu ve hayati durumlar haricinde evlerinden çıkmamaları önemle duyurulur. Vatandaşlarımızın zorunlu gıda ve ilaç ihtiyaçları Valiliğimiz VEFA Destek ekipleri ve Kızılay tarafından karşılanacaktır. Zorunlu olmayan hallerde trafiğe çıkan özel araçlara müsaade etmeyecek, cezai işlem uygulanacaktır” denildi.

Sosyal medyada hızla yayılan paylaşım vatandaşlar arasında yayılarak çok sayıda kişiye ulaştı.

KONYA VALİLİĞİNDEN PAYLAŞIMA SORUŞTURMA

Konya valiliği vatandaşları şaşkına uğratan paylaşımla ilgili soruşturma başlatıldığını duyurdu. 

Açıklamada,

"25.01.2022 tarihinde “Valilikçe; Sokağa Çıkma Yasağı Kararının Alındığı” anlamını taşıyan sahte evrak, kasıtlı ve yalan sosyal medya paylaşımı ile ilgili soruşturma başlatılmıştır." denildi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.