• Haberler
  • Konya
  • Konya'da kişisel gelişime katkı sağlayacak etkinlik

Konya'da kişisel gelişime katkı sağlayacak etkinlik

Konya'nın Seydişehir ilçesinde kişisel gelişime katkı sunacak 'Seydişehir Okuyor, Hep Birlikte Kitap Okuyalım' etkinliği düzenlendi.

Haberin Özeti

  • Konya'nın Seydişehir ilçesinde, kişisel gelişime katkı sağlayan "Seydişehir Okuyor, Hep Birlikte Kitap Okuyalım" etkinliği düzenlendi.
  • İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesindeki etkinliğe protokol üyeleri, öğrenciler ve veliler katılarak bir süre kitap okudu.
  • İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit ve Kaymakam Mustafa Hamit Kıyıcı da okumanın bireysel gelişime katkısını vurguladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen etkinlikte, protokol üyeleri, öğrenciler ve veliler bir süre kitap okudu.

Konya'da kişisel gelişime katkı sağlayacak etkinlik

Etkinliğe katılan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit, okumanın insanın bireysel ve kişisel gelişimine katkı sağlayarak kültürel zenginliği desteklediğini kaydetti.

Konya'da kişisel gelişime katkı sağlayacak etkinlik

Programa, Seydişehir Kaymakamı Mustafa Hamit Kıyıcı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Nizamettin Doğan, İlçe Halk Kütüphanesi Müdürü Birol Yılmaz, protokol üyeleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

 

AA

Bakmadan Geçme