Konya'da iki motosiklet çarpıştı: 2 yaralı!
Konya'nın Beyşehir ilçesinde meydana gelen motosiklet kazasında iki sürücü yaralanarak hastaneye kaldırıldı.
Haberin Özeti
- • Konya'nın Beyşehir ilçesi Atatürk Caddesi üzerinde akşam saatlerinde B.Y. idaresindeki motosiklet ile M.Y. yönetimindeki başka bir motosiklet henüz belirlenemeyen bir nedenle çarpıştı.
- • Çarpışma sonucu 42 BGU 888 ve 42 BGJ 229 plakalı motosikletlerin sürücüleri olan B.Y. ve M.Y. yaralanarak olay yerine gelen ekiplerce ilk müdahaleleri yapıldı.
- • Ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılan yaralı sürücülerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirilirken, polis ekipleri kazayla ilgili detaylı bir tahkikat başlattı.
Kaza, akşam saatlerinde Beyşehir kent merkezi Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.Y. idaresindeki 42 BGU 888 plakalı motosiklet ile M.Y. yönetimindeki 42 BGJ 229 plakalı motosiklet cadde üzerinde çarpıştı. Kaza ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Kazada yaralanan 2 motosiklet sürücüsüne ilk müdahale sağlık ekipleri tarafından olay yerinde yapıldı. Yaralılar, ambulanslarla Beyşehir Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Hastanede tedavileri süren yaralıların hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenilirken, kazayla ilgili tahkikat başlatıldı.
Bakmadan Geçme