• Haberler
  • Güncel
  • Konya'da görevi başında öldürülen doktorla ilgili AK Parti'den ilk açıklama

Konya'da görevi başında öldürülen doktorla ilgili AK Parti'den ilk açıklama

Yunak İlçe Devlet Hastanesinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Hacı Mahmut Akçay, Konya Şehir Hastanesi Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya'yı silahla vurarak öldürdü. Akçay, daha sonra aynı silah ile kendi başına ateş ederek intihar etti. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten de açıklama geldi. Çelik yaptığı açıklamada, 'Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesini, vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz.' ifadelerini kullandı.

Konya'da görevi başında öldürülen doktorla ilgili AK Parti'den ilk açıklama
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Konya Şehir Hastanesinde görevli Kardiyoloji Uzmanı Ekrem Karakaya, 39 yaşındaki Hacı Mehmet Akçay tarafından poliklinikte vurularak öldürüldü. Aynı silahla kafasına ateş eden silahlı saldırganda yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Saldırgan Akçay'ın bir ay önce kaybettiği annesinin ölümünden doktor Karakaya'yı sorumluğu tuttuğu ileri sürüldü.

AK PARTİ'DEN AÇIKLAMA: ALÇAKÇA KATLEDİLMESİNİ LANETLİYORUZ

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, saldırıya ilişkin bir paylaşım yaptı. Çelik, "Konya Şehir Hastanesi'nde doktor Ekrem Karakaya'nın silahlı saldırı sonucu öldürülmesini, vatandaşlarımızın sağlığı için mücadele veren hekim kardeşimizin alçakça katledilmesini lanetliyoruz." dedi.

Bakmadan Geçme