Konya'da dehşet! Kız kardeşi ve üvey annesini öldürdü
Konya'da çıkan aile içi tartışma kanlı bitti. Bir kişi, öz kız kardeşi ile üvey annesini boğazlarını keserek öldürdü. Evde bulunan babasına dokunmayan şüpheli, polis ekiplerince gözaltına alındı.
Olay, saat 14.00 sıralarında Konya'nın Selçuklu ilçesi Işıklar Mahallesi Hilmidede Sokak üzerinde bulunan 3 katlı binada meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre, binanın ikinci katındaki dairede yaşayan R.Ö., üvey annesi Dursuniye Öztürk ve kız kardeşi Esmanur Öztürk ile tartışmaya başladı. Tartışma sırasında R.Ö., mutfaktan aldığı bıçakla üvey annesi Dursuniye Öztürk ve kız kardeşi Esmanur Öztürk’ün boğazını kesti. Komşuların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Polis ekiplerinin müdahalesi sonrası zanlı olay yerinden kaçamadan gözaltına alındı. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinde Dursuniye Öztürk ile Esmanur Öztürk’ün olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Olayda evde bulunan zanlının babası ise kontrol amaçlı hastaneye kaldırıldı.
Zanlı polis ekiplerince emniyete götürülürken, olay yerindeki incelemelerin ardından olayda hayatını kaybeden Dursuniye Öztürk ile Esmanur Öztürk’ün cenazeleri Konya Adli Tıp Morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili tahkikat sürüyor.
Bakmadan Geçme

