Konya'da 853 polisle 'Huzur' operasyonu

Konya'da 41 ayrı uygulama noktasında 853 polisle yapılan asayiş uygulamasında işyerleriyle araçlarda arama ve Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü ve arama yapıldı.

Konya'da 853 polisle 'Huzur' operasyonu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye genelinde akşam saatlerinde başlayan "Huzur" operasyonu kapsamında, Konya'da 853 polisin katılımıyla sabit yol uygulaması ve eğlence mekanları ile umuma açık yerlerde denetimler yapıldı.

Konya İl Emniyet Müdürlüğü bünyesindeki 853 polis, kent merkezindeki yollarda, eğlence mekanları ve umuma açık yerlerde "Huzur" uygulaması gerçekleştirdi.

Çalışmalar kapsamında 2 bin 500 kişinin Genel Bilgi Tarama (GBT) kontrolleri yapılarak, 350 araç ve 55 iş yeri arandı.

Bazı suçlardan aranan 15 kişiyi yakalayan ekipler, 6 iş yerinin sorumluları hakkında idari işlem uyguladı.

Bakmadan Geçme