Konya Çumra'da 3 adet tarla ihaleyle satılacak

Çumra'da 3 adet taşınmaz 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35 (a) maddesi ve İhale Şartnamesi dahilinde, maddesine göre Belediye Toplantı Salonunda İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) huzurunda Kapalı Teklif usulü ile satılacak.

Konya Çumra'da 3 adet tarla ihaleyle satılacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Çumra Belediyesine ait  taşınmazların 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun ilgili Maddesi uyarınca Muhammen bedel üzerinden kapalı teklif usulü ile tabloda belirtilen tarih ve saatte ihale edilerek satılacak.

Basın İlan Kurumu ilan portalı

ilan.gov.tr

internet sitesinde yer alan ilana göre;

şartname almak isteyenler Belediyemiz Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nden 500,00,-TL, karşılığında temin edebilirler. Şartname Çumra Belediyesi Strateji Geliştirme Müdürlüğü'nde bedelsiz olarak görülebilir.

İhaleye girecekler ihale saatine bir saat kalaya kadar Strateji Geliştirme Müdürlüğü'ne vermeleri gerekiyor.

Ayrıntılı bilgi için

tıklayınız

Bakmadan Geçme