Kitapseverlerin adresi Kulu oldu
Bu yıl Kulu Belediyesi tarafından düzenlenen 3. Kitap Fuarı, bugün gerçekleştirilen törenle kitapseverlerin ziyaretine açıldı.
Belediyenin sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, bütün Kululular fuara davet edilerek, “Kitabı merkeze alan bir Kulu için, okuma kültürünü geliştirmek ve çocuklarımızı kitapla buluşturmak adına düzenlenen fuar, hafta boyunca ziyaret edilebilecek. Tüm hemşehrilerimizi kitap kokusuyla buluşmaya davet ediyoruz. Kulu’da kültürün ve eğitimin ışığını birlikte büyütüyoruz. Eğitime, kültüre ve geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğimiz değeri yansıtan bu özel fuara ilgi yoğun oldu.” denildi.
Açılış programına; Kaymakamımız Ömer Faruk Canpolat, Kulu Belediye Başkanı Abdurrahim Sertdemir, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Mevlüt Yağız, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Genç, İlçe Jandarma Komutanı Metehan Osman Hasdemir, AK Parti İlçe Başkanı Adil Görgülü, MHP İlçe Başkanı Abdurrahman Çağlayan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hacı Bakırtaş, İlçe Müftüsü Muhsin Yıldız, Kulu Bölge Devlet Hastanesi Başhekimi Mustafa Karabulut, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Küçükçelik ve Mehmet Ali Baran, ilçe protokolü, oda başkanları, siyasi parti temsilcileri, kurum amirleri , öğretmenler, öğrenciler ve çok sayıda kitapsever katıldı.
Bakmadan Geçme