KARTAL LİGİ BEKLİYOR

Süper Lig'in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Konyaspor'da hazırlıklar devam ediyor. Dünü dinlenerek geçiren yeşil-beyazlı futbolcular, bugün öğleden sonra tesislerde toplanacak ve çalışmalara kaldığı yerden yeniden başlayacak

KARTAL LİGİ BEKLİYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

SÜPER Lig’in 27. haftasında deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan İttifak Holding Konyaspor’da hazırlıklar devam ediyor. Cumartesi günü tek antrenman yapan, dün ise dinlenen yeşil-beyazlı futbolcular bugün öğleden sonra Kayacık Tesisleri’nde toplanacak ve çalışmalara kaldığı yerden devam edecek. Önceki gün Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcı antrenörler yönetiminde Kayacık Tesisleri’nde yapılan antrenmanda Ömer Ali Şahiner, Marko Jevtovic, Rogerio Thuram takımdan ayrı, Farouk Miya ise ilk bölümde takımla birlikte, daha sonra ise bireysel olarak çalıştı.

KOŞU ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenman 5’e 2 ile devam etti. Yeşil-beyazlı oyuncular antrenmanı taktik çalışma ile tamamladı. Konyaspor programda değişiklik olmaması halinde bugünü tek idmanla değerlendirecek. Yeşil-beyazlı futbolcular hafta boyunca sürecek idmanlarda taktik ağırlıklı çalışmalar gerçekleştirecek. Anadolu Kartalı’nda hafif sakatlıkları bulanan oyuncuların Gençlerbirliği maçına yetiştirilmesi için de sağlık ekibi yoğun mesai harcıyor. Düşme korkusu yaşayan yeşil-beyazlı temsilcimiz, zorlu Başkent deplasmanından puanlarla dönerek, koronavirüs nedeniyle ara verilen Süper Lige iyi bir başlangıç yapmak istiyor.

ANADOLU Kartalı, kendisi gibi düşme endişesi duyan Gençlerbirliği karşısına iki önemli eksikle çıkacak. Kart cezalıları Ömer Ali Şahiner ve Skubic zorlu mücadelede forma giyemeyecekler. Öte yandan sakatlığı geçen savunmanın önemli ismi Marin Aninic’in bu maçta oynaması bekleniyor. İç sahadaki Göztepe maçı öncesi antrenmanda arka adalesinde ikinci derecede yırtık oluşan Boşnak stoper, daha sonra oynanan 5 karşılaşmada forma giyememişti. Ali Turan’ın zorlu mücadelede Skubc ve Ömer Ali'nin cezalı olması sebebiyle sağ beke geçecek olması nedeniyle Teknik Direktör Bülent Korkmaz, karşılaşmada Uğur Demirok, Selim Ay ve Marin Anicic üçlüsünden iki isime savunmanın ortasında şans verecek. *HÜSEYİN TURGUT

Bakmadan Geçme