Konya
°C
Yeni Meram
23.10.2021 15:08

Başkan Kale, vekâletini Özkan Taşpınar’a verdi

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale, 27 Ekim Çarşamba günü yapılacak olan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde oy vekâletini başkan adayı Özkan Taşpınar’a verdi.

A+
A-
23.10.2021 15:08
23.10.2021 15:10
0
2479
ABONE OL

Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkan Adaylığı sürecinde ilçe ilçe, köy köy çiftçilerle buluşan Özkan Taşpınar, ziyarette bulunduğu Cihanbeyli Belediyesi’nde bir sürprizle karşılaştı. Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ortaklarından da olan Başkan Mehmet Kale oy kullanma vekâletini Özkan Taşpınar’a verdi.

Başkan Kale’nin vekâletini almanın çok anlamlı olduğunu dile getiren Özkan Taşpınar, Konya’nın her yanında üretim yapan istihdam oluşturan Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi iştiraklerinin ekonomik ve sosyal olarak bölgeye çok değer kattığını bildirdi.

Bu binanın üzerine yeni taşlar koymak için aday olduğunun altını çizen Özkan Taşpınar şunları söyledi, “Hadis-i Şeriflerinde Hazreti Peygamber “İnsanların en hayırlısı insanlara faydalı olandır” diyor. İmanı tam biri olarak Sevgili Peygamberimizin işaret ettiği faydalı insan olma fırsatını değerlendirmek için Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi ve iştiraklerini Konya ve devlet ile ahenkli bir şekilde yönetmeye, büyütmeye, çiftçimize cömert olup gelirini arttırmaya, çalışanlarımıza adaletli olmaya aday oldum. Çiftçi ortaklarımızın destekleriyle inşallah daha güzel günlere yelken açacağız. Bu yolda Başkan Kale’nin şahsıma vermiş olduğu oy vekâleti daha bir anlamlı oldu. Başkan Kale’ye bize olan güveninden ve desteklerinden ötürü teşekkür ederim” diyerek, Konya Şeker’in 46 işletmesini bağlayan tek maddelik anayasasının, üreticinin alın terinin hakkını zamanında yatırmak olacağının altını çizdi.

Cihanbeyli Belediye Başkanı Mehmet Kale de, Özkan Taşpınar’a ziyaretlerinden ötürü teşekkür ederek, güven ve desteklerinin tam olduğu Özkan Taşpınar’a Konya Pancar Ekicileri Kooperatifi seçimlerinde başarılar diledi.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.