Konya
°C
Yeni Meram
06.05.2024 10:09

Konya Tabip Odasında Yeni Başkan Doç. Dr. İbrahim Erayman oldu

Konya Tabip Odasında 2024 Olağan Seçimli Genel Kurul heyecanı yaşandı. Meslekte Birlik Grubu listesinin tek liste olarak girdiği seçimlerde Konya Tabip Odasının yeni başkanı Doç. Dr. İbrahim Erayman oldu.

A+
A-
06.05.2024 10:09
06.05.2024 10:24
0
718
ABONE OL

Dedeman Otel’de düzenlenen genel kurulda görev süresi boyunca yaptıkları hizmetler hakkında bilgiler veren Konya Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Bahadır Öztürk; 2 yıllık görev süreleri boyunca yönetim kurulu ile birlikte TTB’nin istenmeyen yapısının değiştirmek için Türk Hekimler Birliği temsilcileriyle hem Konya’da hem de Ordu, Kayseri ve Aksaray gibi şehirlerde toplantılar yaptıklarını ayrıca hekimlerin hakları konusunda çalışmalar yaptıklarını dile getirdi.
Konya Tabip Odası’nın yeni başkanı Doç. Dr. İbrahim Erayman ise yeni dönemde de hekimlerin sorunları ve problemleri ile çalışma şartlarını iyileştirme konusunda çalışacaklarını söyledi. Erayman, “Amacımız, hekimlik sanatımızın en üst çatı örgütü olan odamızda tüm meslektaşlarımızla birlik ve beraberlik içinde, geniş tabanlı birçok alt çalışma komisyonları ile siyasetten uzak, tamamen hekimlikle ilgili sorunlarımızı çözmek için tüm samimiyetimizle çalışmak olacaktır.” dedi.


Konya Tabip Odasının Yeni Yönetim Kurulu Doç. Dr. İbrahim Erayman başkanlığında şu isimlerden oluştu; Op. Dr. Cemil Er, Prof. Dr. İnci Kara, Dr. Mustafa Başgümüş, Uzm. Dr. Özgür Balasar, Uzm. Dr. Uysaler Aslan, Dr. Yavuz Altınbaş.

HABER MERKEZİ

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.