İşte Atiker Konyaspor'un yeni yönetimi

Yeşil-beyazlılarda Olağan Genel Kurul toplantısı dün yapıldı. 128 delegenin katıldığı kongreye tek listeyle girilirken, mevcut Başkan Ahmet Şan delegelerinin oylarıyla güven tazeledi

İşte Atiker Konyaspor'un yeni yönetimi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atiker Konyaspor’da Olağan Genel Kurul Toplantısı dün gerçekleştirildi.

Ramada Plaza Otel’de gerçekleştirilen ve olgun bir havada yapılan Genel Kurul’a 128 delege katıldı. Çoğunluğun sağlanmasıyla birlikte yıllar sonra ilk kez birinci oturumda genel kurul yapılabildi.

Genel Kurul’da Mehmet Demirel başkanlığında oluşan divan kurulunda; İbrahim Karabacak ve Yakup Sezgin görev yaptı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan kongrede açılış konuşmasını Atiker Konyaspor Kulüp Başkanı Ahmet Şan yaptı. Yakın bir zamanda kötü bir noktada devraldıkları kulübü beklenilen seviyenin çok üstüne taşıdıklarını belirterek, “Kulübü aldığımızda borç miktarı 35-40 milyon civarıydı. İlk hedefimiz bu borcu eritmekti ve bunu başarmak üzereyiz. Bu sezon kupayı almamız halinde borcumuzu sıfırlayacağız. Aksi taktirde 10-11 milyon civarı bir borçla yeni sezona gireceğiz. İnşallah camiamızla el ele vererek kulübümüzü daha yukarılara taşıyacağız” dedi.

Faaliyet raporu kongrede okunurken, 3 yıllık süreçte belirlenen hedeflere ulaşıldığı ifade edildi. Faaliyet ve mali raporlar ibra edildi. Ahmet Şan başkanlığında divana sunulan tek liste delegelerin oylarına sunulurken oybirliğiyle yeni yönetim belirlendi. Eski yönetimden 8 isim (Ömer Korkmaz, Mustafa Oral, Erhan Gökmen, Hüseyin Polat, Ömer Demirhan, Hasan Ali Ünlü, Tayfun Yenikaynak, Osman Dağ) yeni yönetimde yer almazken, yönetimde şu isimler yer aldı: Ahmet Şan (Başkan), Ali Akkanat, Fatih Yılmaz, Ahmet Baydar, Ali Karaçayır, Abdullah Şanlı, Mehmet Günbaş, Ali Kaya, Celalettin Çakıcı, Mehmet Tosunoğlu, Sefa Coşkun, Mustafa Güncü, Fatih Tınmaz, Ömer Zeren, Zekeriya Mızırak, Hakan Salim Çağlayan, Mustafa Okçu, Mustafa Gökhan Erkan, Ercan Yılmaz, Mehmet Ali Gökhan, Zekerye Coşar.

TOLGA DURMAZ

Bakmadan Geçme