Holmen bitti bitiyor

Yeşil-beyazlılar İsveçli orta saha için prensip anlaşmasına vardı. Futbolcunun yıllık ücretinin bir kısmını Fenerbahçe'nin üstleneceği öğrenilirken, oyuncunun 1 yıllık anlaşmaya imza atması bekleniyor

Holmen bitti bitiyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Süper Lig’de sezona 1-1’lik Akhisar beraberliği ile başlayan Torku Konyaspor’da Samuel Holmen transferi son aşamaya geldi. Kulübün bütçesini zorlamamak adına transfere sıcak bakmayan ve yöneticilerden önceliği mevcut kadrodaki futbolcuların ödemelerine ayrılmasını talep eden teknik direktör Aykut Kocaman, Akhisar maçı sonrasında ikna edilmiş ve Holmen transferi için tekrar düğmeye basılmıştı. Başakşehir’den büyük umutlarla alındıktan sonra Fenerbahçe’de fazla forma şansı bulamayan ve geçen sezonu Bursaspor’da kiralık olarak geçiren İsveçli yıldızın, bu sezon Konyaspor’da oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

Transferin sonuçlanması için Aykut Kocaman’ın da devreye girdiği ve deneyimli teknik adamın Fenerbahçeli yöneticilerle görüştüğü öğrenilirken, Holmen’in Fenerbahçe’den alacağı ücretinin bir kısmını Konyaspor’un ödeyeceği kalan kısmının ise sarı-lacivertli kulüp tarafından karşılanacağı açıklandı. Fenerbahçe ile her konuda anlaşıldığı, eşinden ötürü Konyaspor’a gelmeme durumu olan Holmen’in ise 1 yıllık sözleşmeye sıcak baktığı gelen bilgiler arasında. Holmen’in Konyaspor’da ihtiyaca göre ön libero veya orta sahada kullanılması bekleniyor.

Transferdeki son durum hakkında görüşlerini aldığımız Torku Konyaspor ikinci başkanı ve futbol şube sorumlusu Selçuk Aksoy, Holmen transferinde son aşama geldiklerini belirterek, “Holmen daha öncede ilgilendiğimiz bir futbolcuydu. İlk görüşmede sonuç alamamıştık. Teknik direktörümüz Aykut Kocaman’dan da rapor alarak bu transferi bitirmek için ikinci kez harekete geçtik. Hem kulübü Fenerbahçe, hem de oyuncuyla görüşmelerimiz sürüyor. Şuana kadar bir sorun çıkmadı. Her hangi bir aksilik olmazsa birkaç gün içinde oyuncuyu Konya’ya getirip sözleşme imzalamayı bekliyoruz” dedi.

Bakmadan Geçme