Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya İl Müftülüğü paydaşlığında gerçekleştirilen “Güle Oynaya Camiye Gel” projesinde kayıt heyecanı başladı.
Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, “Evlatlarımızın gönül dünyasında güzel izler bırakmak, onları camiyle ve cemaatle tanıştırarak ibadet alışkanlıklarını küçük yaşlarda kazandırmak için bu projeyi büyük bir heyecanla sürdürüyoruz. Çocuklarımızın camide geçirecekleri her an, onların geleceğine ve gelişimine değerli katkı sağlayacaktır” dedi.
Başkan Altay, projeye her sene olan ilgiden büyük memnuniyet duyduklarını kaydederek şöyle devam etti:
“Proje kapsamında bu zamana kadar dağıttığımız bisiklet miktarı 91 bine ulaştı. Bu yıl da dağıtmayı planladığımız 12 bin bisikletle birlikte toplam sayı 100 binin üzerine çıkacak inşallah. Türkiye’de bir benzeri daha bulunmayan bu anlamlı proje sayesinde hem çocuklarımızı camiye alıştırıyoruz hem de bisiklet şehri Konya’mıza değer katıyoruz. Kayıtları 13-23 Haziran tarihleri arasında internet üzerinden alacağız. Ailelerimizi bu güzel projeye katılmaları konusunda teşvik ediyor, 31 ilçemizdeki tüm çocuklarımızı 30 Haziran-18 Ağustos tarihleri arasında camilerimizi şenlendirmeye bekliyoruz.”
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Konya İl Müftülüğü paydaşlığında gerçekleştirilen “Güle Oynaya Camiye Gel” projesi kapsamında 1 Ocak 2016 – 31 Aralık 2016 tarihleri arasında doğan ve başvuru yaptığı camide 30 Haziran-18 Ağustos tarihleri arasında en az 40 gün sabah namazına gelen çocuklara bisiklet hediye edilecek.
Başvuruları 13 Haziran’da başlayıp 23 Haziran’da sona erecek projeye katılmak isteyen çocuklar, “camiyegel.konya.bel.tr” adresi üzerinden kayıt yaptırabilecek.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Karapınar’da özel öğrencileri yararına anlamlı etkinlik
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.