Ermenek'te bir apartman karantinaya alındı

Karaman'ın Ermenek ilçesinde babası koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden bir kişinin oturduğu apartman karantina altına alındı. 27 kişinin yaşadığı 5 katlı apartmana giriş ve çıkışlar yasaklandı.

Ermenek'te bir apartman karantinaya alındı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ermenek Kaymakamlığı İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulundan yapılan açıklamada, "İlçemiz Seyran Mahallesi Üniversite Sokak’ta bulunan B2 Blok 19 Nisan 2020 tarih ve saat 01.00 itibarıyla korona virüs salgınından vatandaşları korumak ve salgının yayılmasını önlemek amacıyla ikinci bir değerlendirmeye kadar karantinaya alınmasına oy birliği ile karar verilmiştir’’ denildi.

Belediye ekipleri karantinaya alınan bina ve çevresinde dezenfekte çalışması yaptı. Hıfzıssıhha Kurulu ayrıca ilçede bulunan iki binanın daha karantinaya alındığını bildirdi.

Bakmadan Geçme