Konya
°C
Yeni Meram
15.05.2024 14:20

Doğrular Ev Ürünleri'nden Yeni Meram’a nezaket ziyareti

Şehrimizde üretime ve istihdama büyük katkı sunan Doğrular Ev Ürünleri firmasının yönetiminden İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan beraberindekilerle birlikte Yeni Meram Gazetemizi ziyaret etti.

A+
A-
15.05.2024 14:20
15.05.2024 16:06
0
513
ABONE OL

Ev gereçleri, endüstriyel ürünler başta olmak üzere 200 çeşit ürün üreten, sektörünün lideri Doğrular Ev Ürünleri-Perilla İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bekir Özer ve Marka danışmanı Nesrin Çağdaş gazetemizi ziyaret etti.

Yeni Meram Gazetemiz imtiyaz sahibi Ömer Sarıkulak ve Genel Yayın Yönetmenimiz Muhammet Gümüş’ü ziyaret eden Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Doğrular Ev Ürünleri A.Ş Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bekir Özer ve Marka danışmanı Nesrin Çağdaş firmanın son durumuyla alakalı bilgiler verdiler. Firma olarak önemli projeler ürettiklerini ve bunları doğru zamanda hayata geçirmek için mücadele ettiklerini söyleyen İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, “Firma olarak amacımız, müşterilerimize en iyi ürünleri sunarak yaşam alanlarına dokunarak insanların gündelik iş akışında hayatını kolaylaştıracak ürünleri tasarlamak ve sunmaktır. Bu anlamda endüstri mühendislerimiz ile ürünlerimizi tasarlarken, üretirken ve geliştirirken birçok önemli noktaya dikkat ediyor, Ar-Ge ve laboratuvarlarımızda ürünlerimizi birçok kullanım ve dayanıklılık testlerinden geçiriyoruz. Doğrular olarak global bir çerçeveden bakarak, kültürel farklılıkları da göz önünde bulundurarak ve insan odaklı geliştirilen stratejilerimizi temel alarak sadece bugüne değil yarına da öncülük etmeyi hedefliyoruz. Doğrular Ev Ürünleri A.Ş olarak 90 ülkeye ihracat gerçekleştiriyoruz” diyerek aile anayasasını hayata geçiren firmalardan birisi olduklarının altını çizdi. Yeni Meram Gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Sarıkulak ’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Doğrular Ev Ürünleri A.Ş. İcra Kurulu Üyesi Hasan Özkan, Doğrular Ev Ürünleri A.Ş Reklam ve Halkla İlişkiler Müdürü Bekir Özer ve Marka danışmanı Nesrin Çağdaş’a çalışmalarında başarılar diledi.(Şerife Kaya)

HABER KAYNAĞI : HABER MERKEZİ
HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.