• Haberler
  • Spor
  • Derbi sonrası tartıştı! Konyaspor maçında yok

Derbi sonrası tartıştı! Konyaspor maçında yok

Galatasaray'da forma giyen Konyalı futbolcu Abdülkerim Bardakcı, Fenerbahçe maçı sonrası yaşadığı tartışma sonrası kırmızı kart gördü

Galatasaray-Fenerbahçe maçı sonrasında çıkan kavgada kırmızı kart gören Abdülkerim Bardakcı, 30 Ekim Cuma günü oynanacak Konyaspor mücadelesinde forma giyemeyecek. Fenerbahçeli Kerem Aktürkoğlu ve Galatasaraylı Roland Sallai arasında başlayan tartışmandan sonra diğer futbolcularından da olaylara karışmasıyla olaylar büyüdü. Tartışmalar bir süre sahada devem ederken, güvenlik güçleri kavgayı zorluklar ayırdı.

Daha sonra futbolcular polis koridorunun arasında soyunma odasına girdi. Hakem Atilla Karaoğlan, çıkan olayların ardından Abdülkerim Bardakcı ile Archie Brown'a kırmızı kart gösterirken, Kerem Aktürkoğlu ve Roland Sallai ise sarı kart gördü. Galatasaray'ın Konyalı futbolcusu Abdülkerim Bardakcı Konyaspor maçında forma giyemeyecek. 

Bakmadan Geçme