Deneye deneye dünyamız için el ele

Kuruculuğunu Karatay Karaaslan Cumhuriyet İlkokulu okul öncesi öğretmeni Şerife Sargın ve Diyarbakır Çüngüş Balcılar İlkokulu anasınıfı öğretmeni Behiye Sarıtoprakın yaptığı Deneye deneye dünyamız için el ele eTwinning projesi çocuklara sürdürülebilir enerji konusunda önemli katkılar verecek.

Deneye deneye dünyamız için el ele
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Proje ile öğrencilerin bilinçlenmeleri ve farkındalık oluşturabilmeleri için deneyler yapılarak ve çeşitli disiplinler arası konu ve çalışmalarla somutlaştırılarak işlenecek.

Sürdürülebilir enerji kaynakları, enerji tasarrufu ağaçlandırmanın önemi, ağacın, yeşilin ve bitkilerin koruyucu etkisi, küresel ısınma ve iklim değişikliği, geri dönüşüm ;sürdürülebilir bir dünya için yapılan deneyler ve çeşitli disiplinler arası konu ve çalışmalarla; öğrenci-veli-öğretmen işbirliğiyle işlenecek.

Proje Türkiye'nin bir çok şehrinden ve Azerbaycan'dan öğretmenlerin katkılarıyla yürütülmekte.

Bakmadan Geçme