Çin’in doğusunda yer alan Jiangsu eyaletine bağlı Nantong kentinde Cuma akşamı şiddetli fırtına etkili oldu. Fırtınada rüzgarının hızının saatte 162 kilometreye ulaştığı, bazı bölgelerde çapı 3 santimetreye varan büyüklükte dolu yağışı görüldüğü bildirildi. Sosyal medyada paylaşılan videolarda, fırtınanın etkisiyle insanların ayakta durmakta güçlük çektiği, araçların savrulduğu, park halindeki araçlarda hasar meydana geldiği ve ağaçların yerinden söküldüğü görüldü.
Fırtınanın şiddetiyle alabora olan bir balıkçı gemisindeki 11 kişiden 2’sinin kurtarıldığı, 9 kişiyi arama çalışmalarının ise devam ettiği belirtildi. Kenti vuran şiddetli fırtınanın yol açtığı kazalarda 11 kişinin hayatını kaybettiği, 102 kişinin de yaralandığı aktarıldı.
Komşu kent ve eyaletlerde de olağanüstü hava koşullarına karşı uyarılar yapıldı.

Bağdat’taki pandemi hastanesinde çıkan yangında 82 kişi hayatını kaybetti
1
Afganistan’da kömür madeninde patlama: 7 ölü
60565 kez okundu
2
ABD Kongre üyeleri, Filistinli aktivist Mahdawi’nin serbest bırakılması talebiyle gösteri düzenledi
51635 kez okundu
3
Polonya’da halk, cumhurbaşkanı seçimi için yarın sandık başına gidiyor
47527 kez okundu
4
Kolombiya’da toprak kayması: 10 ölü
44664 kez okundu
5
İspanya hükümeti, HÜRJET’in satın alımını onayladı
30790 kez okundu
6
ABD’nin New York kentinde göçmenlere destek gösterisinde onlarca protestocu gözaltına alındı
25919 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.