CHP Konya'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu Konya il yönetimi ve milletvekilleri ziyaret etti

CHP Konya'dan Kılıçdaroğlu'na ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve Genel Başkan Yardımcılarını CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, Konya Milletvekili Hüsnü Bozkurt, Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Gülsüm Filorinalı, Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa, Konya Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik Kolları MYK Üyesi Genç Osman Killik, İl Kadınlar Kolları Başkanı Nazife Demirhan, İl Gençlik Kolları Başkanı Orkun Polat birlikte ziyaret etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Konya İl Başkanlığının ziyaretinden memnun kaldığını belirterek, “Dostluğun ve kardeşliğin şehri Konya Bizim için önemlidir. Mevlana'nın ruhaniyetinden beslenen bu manevi iklimle yaşamanın mutluluğunu tadan Konyalı kardeşlerime sevgi ve selamlarımı sunuyorum. Konya hoşgörü ve kardeşliğin şehri olmasının yanında sanayi, ticaret ve üniversiteler şehridir. Konya’da mezarı bulunun Milli Mücadele kahramanlarımızdan Telgrafçı Hamdi Beyin mezarının bakımını yaptırmanız bizi sevindirdi. Milli mücadele kahramanlarımıza sahip çıkma adına güzel bir çalışma yaptınız. Sizlere teşekkür ediyorum. Bundan sonra ciddi ve kararlı bir mücadele sürecine hep birlikte gireceğiz. Hedefimiz gelecek seçimde iktidar olmaktır. Konya’da hem milletvekili, hem de belediye başkanları sayısı çalışarak çoğaltacağız. Sizin işiniz kolay değil, zoru başarmak zorundayız. Bizler de elimizden geleni yapmayacağız. Tüm Türkiye’de olduğu gibi Konya’da da yurttaşlarımızın ayağına hep gideceğiz. Konya’da yapacağınız çalışmalarda başarılar dilerim. Hep beraber güçlü bir devlet, demokrasi ve insan hakları, kadın ve erkek eşitliği, kimsenin aç yatağa yatmadığı bir Türkiye için çalışacağız. Buna inanacağız. Halkımıza güveneceğiz” dedi.

Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na Konya’daki çalışmalar hakkında bilgi veren CHP Konya İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, “Kurultay sonrası Genel Başkan seçilmenizden dolayı size ve tüm merkez yürütme kurulu üyelerini kutluyor, başarılar diliyoruz. Konya’da bir dönemi kapatıp, yeni bir dönem başlattık. Başarılarımızı attıracağız. Biz Konyalı hemşerilerimize kapımızı ve gönlümüzü açtık. Parti kardeşliğinin yanında Konya kardeşliğine önem vererek bütün örgütlerimizle uyum içinde çalışıyoruz. Sizlerin desteği bizim için önemlidir. Konya’da milletvekili sayımızı ve belediye başkan sayımızı çoğaltma sözünü şimdiden veriyoruz” diye konuştu.

İl Başkanı Mehmet Ali Ünal, Kılıçdaroğlu’na Telgrafçı Hamdi Bey’in bakımını yaptırdıkları mezarının fotoğrafını hediye etti.

Bakmadan Geçme