Olay, dün akşam saatlerinde ilçenin Çınarlı Mahallesi’nde meydana geldi. İzzet Ö. eşi Ö.Ö. ve kızı S.B.Ö.’yü henüz belirlenemeyen nedenle çıkan tartışmada darbetti. Ardından da İzzet Ö., eşi Ö.Ö.’ye silah doğrulttu. Bu sırada eve gelen Enes Ö., babası İzzet Ö.’ye tabancayla ateş etti. Silah sesini duyan çevredekiler durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Gelen sağlık ekipleri, İzzet Ö.’nün hayatını kaybettiğini belirledi. Polis, Enes Ö.’yü gözaltına aldı.
Polis ve savcının olay yerindeki incelemesinin ardından İzzet Ö.’nün cansız bedeni Gökçeada Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.
Pazar günü KPSS’de 461 bin 763 aday ter dökecek
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96319 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79516 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72816 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71083 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
67006 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61178 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.