Konya
°C
Yeni Meram
15.08.2022 16:12

Bilgehanelerde aşure heyecanı

Konya Büyükşehir Belediyesinin öğrencilere yönelik faaliyetlerinden olan Bilgehaneler, aşure geleneğinin sürdürülmesi için merkezde ve ilçelerde on binlerce vatandaşa aşure ikramında bulundu.

A+
A-
15.08.2022 16:12
15.08.2022 16:13
0
3879
ABONE OL

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren Bilgehanelerde aşure heyecanı yaşanıyor.

İlkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik yaz kurslarını 26 Haziran’dan bu yana yoğun şekilde sürdüren Bilgehaneler, Konyalı çocukların milli ve manevi yönden gelişmesi için yaz döneminde çeşitli etkinlikler düzenliyor.

İslam inancında önemli bir yere sahip Muharrem ayı içerisinde bulunan aşure geleneğini sürdürmek ve yaşatmak için Bilgehanelerin merkezdeki ve ilçelerdeki şubelerinde eğitim alan öğrenciler aşure etkinliklerine katıldı. Öğrenciler, hazırlanan aşureleri vatandaşlara ikram etti.

Konya Büyükşehir Belediyesi bünyesinde Atabey Gençlik Projesi çatısı altında şehrin çocuklarına hizmet veren Bilgehaneler, 4. sınıftan 8. sınıfa kadar öğrencilere Milli-Manevi Eğitimler, Ders Destek Programları, Atölye ve Etkinlikler düzenliyor. Ayrıca 4. sınıflara Hafızlık Hazırlık Programı ve 8. sınıflara LGS Hazırlık Programı ile de öğrencileri geleceğe hazırlıyor.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.