Beyşehir ilçesinde, günlerdir etkisini sürdüren kar yağışı yerini soğuk havalara bıraktı. Gece eksi 12 dereceleri gören Beyşehir ilçesinde bulunan göl kıyılarının yüzeyi buz tuttu.
Türkiye’nin en büyük tatlı su kaynağı olan Beyşehir Gölü’ndeki balıkçılık faaliyetleri de kıyılardaki buzlanma ve şiddetli soğuklar nedeniyle olumsuz etkilendi. Gölde balıkçılık yapan avcılar, av faaliyetlerine ara verirken, limanlardaki balıkçı tekneleri de buzlar arasında kaldı.

Göl kıyılarının kış mevsiminde ikinci kez donmasının ardından vatandaşlar ile fotoğraf tutkunları da sahil kesimine akın etti.
Bazı vatandaşlar gölde yaşam süren su kuşlarını simit ve ekmek parçalarıyla beslemeye çalışırken, bazıları da donmuş göl kıyılarında fotoğraf çektirdi.

Kıyıları buz tutan göl kenarındaki sahilde arkadaşlarıyla yürüyüş yaptığını belirten Adnan Kavaklı, “Bu havalarda ağ serilmesi mümkün değil. Tekneler de göle açılamaz. Kuşlar da gördüğünüz gibi buzun üzerinde yiyecek toplamaya çalışıyor.” dedi.

Ahmet Çalık’ın adı Konya’da parkta yaşatılacak
1
MSB: Son bir haftada, Irak’ın kuzeyindeki barınma alanlarından kaçan 3 PKK’lı terörist teslim oldu
96285 kez okundu
2
Ankara’da eski eşinin arkadaşını öldüren zanlı yakalandı
79482 kez okundu
3
Kontrolden çıkan otomobil bariyerlere saplandı: 2 ağır yaralı
72785 kez okundu
4
Adana’da kaybolan 7 yaşındaki çocuğu arama çalışmaları sürüyor
71048 kez okundu
5
Şehit Önder Özen’in ailesine verdiği evi yenileme sözünü devlet gerçekleştirecek
66970 kez okundu
6
Alkollü ve ehliyetsiz sürücüden gazeteciye “Öldürürüm” tehdidi
61165 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.