Konya
°C
Yeni Meram
28.03.2024 14:38

Başkan Pekyatırmacı, iftar ve sahur bereketini gençlerle paylaştı

Ramazan ayını yoğun bir çalışma takvimiyle geçiren Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı gündüz gerçekleştirdiği esnaf ziyaretlerinin ardından iftar ve sahurda da gençlerle bir araya gelerek Ramazan bereketine ortak oldu.

A+
A-
28.03.2024 14:38
28.03.2024 14:41
0
495
ABONE OL


Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı yerel seçim çalışmalarının yoğunluğunda gençleri de ihmal etmiyor.

Gündüz Kılınçaslan Mahallesi Eski Sille Caddesi’nde esnaf ziyaretleri gerçekleştiren Başkan Pekyatırmacı, AK Parti Gençlik Kolları’nın düzenlediği iftar programına ardından da TÜGVA bünyesinde bulunan Dört Terim Öğrenci Yurdu’nda sahur programında gençlerle bir araya geldi.


Başkan Pekyatırmacı: “Ramazan ayının bereketini tüm ilçe sakinlerimizle birlikte yaşıyoruz”


Ramazan ayının bereketinin her yerde hissedildiğine dikkat çeken Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı: “Ramazan-ı Şerif gerçekten bereketin, samimiyetin, birliğin ve beraberliğin çok başka hissedildiği mübarek bir zaman dilimi. Biz de sahada çalışmalarımızı sürdürürken bu bereketi ve güzelliği yaşayarak görüyoruz. Hemşehrilerimizle daha çok birlikte olmaya gayret ettiğimiz bu zaman dilimlerinde gündüzü ve geceyi hemşehrilerimizle birlikte geçirerek onların Ramazan coşkusunu ortak oluyoruz. Gündüz gerçekleştirdiğimiz esnaf ve vatandaş ziyaretlerimizin akabinde gençlerimizle hem iftar hem de sahur bereketini birlikte yaşadık. Milletimizin temel dinamiği olan birlik ve beraberlik ruhunun hiç azalmadan daim olması en büyük duamız.” şeklinde konuştu.

HABER YORUMLARI
  1. Henüz yorum yapılmamış.
    İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.