Başkan Ömer Atiker'den sitem

Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, mevcut forma satışlarını açıklayarak sitemde bulundu

Tümosan Konyaspor Başkanı Ömer Atiker, değerlendirme toplantısında forma satışlarına değinerek, sayının az olmasından yakındı. Konya Store’nin zarar ettiğini ve bugüne kadar 5 bin 532 formanın satıldığını belirten Atiker konuyla ilgili şu ifadelere yer verdi.

“Fiyatların pahalı olduğunu konuşuluyor. Türkiye'deki en ucuz formayı satan kulübüz. Yani ne yapmamız gerekiyor? Gelirini de kasaya da yatırmamız gerekiyor. Biz Konya'da oynadığımız maçların hepsinde zarar ediyoruz. Sadece 2-3 tane büyük takımın maçı haricinde hepsi hasılatta eksi yazıyor. Store aynı şekilde zarar ediyor. Şimdi kulübün geliri olmayan bir Konyaspor var, kulübün geliri yok”.

Medasreklam

“O nedenle bunu da istişare toplantısı, bir çalıştay olabilir. Biz neyi yanlış yapıyoruz? Neleri yanlış yapıyoruz? Niye yapamıyoruz? Niye çözemiyoruz? Geliştiremiyoruz? Bu sorun her seferinde forma fiyatı, forma adedi, Store'un konusunu niye masaya getiriyoruz? Eksiğimiz, önerimiz, tespitlerimiz ne? Ben buna açığım. Çalıştay düzenleyelim. Hep beraber seslendirelim. Aynı masanın etrafında toplanalım. Konyaspor için karar alalım”. 

Bakmadan Geçme