Koca, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:
“37 milyon 250 bin kişi en az bir doz aşısını oldu. Böylece 18 yaş ve üstü nüfusta ilk doz aşısı yapılanların oranı yüzde 60’a ulaştı. Birinci, ikinci, üçüncü dozların toplam sayısıysa 56 milyonun üzerinde. Randevu alın, bir an evvel siz de aşınızı yaptırın.”
37 MİLYON 250 BİN KİŞİ en az bir doz aşısını oldu. Böylece 18 yaş ve üstü nüfusta ilk doz aşısı yapılanların oranı %60’A ULAŞTI. Birinci, ikinci, üçüncü dozların toplam sayısıysa 56 Milyonun üzerinde. Randevu alın, bir an evvel siz de aşınızı yaptırın.
— Dr. Fahrettin Koca (@drfahrettinkoca) July 9, 2021
Kovid-19 geçirenler iki doz aşı olabilecek
1
Bir SMA ilacı daha SGK’nin geri ödeme listesine alındı
92609 kez okundu
2
3 yaşındaki çocuğun bağırsağından 7 tane mıknatıs çıktı
67829 kez okundu
3
Nadir görülen sindirim sistemi hastalığı tedavi edildi: “Erik, kiraz ve zeytini çekirdeği ile tüketmeyin”
40533 kez okundu
4
Sağlık Bakanlığı, 12 ilde 105 hastaneyi denetleyecek
25515 kez okundu
5
Fucidin krem nedir, ne için kullanılır?
8241 kez okundu
6
2 yaşındaki çocuğa, yanağından alınan yama ile idrar kanalı oluşturuldu
4684 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.