Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda; Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Konya Valisi İbrahim Akın, AK Parti İl Başkanı Fatih Özgökçen ve milletvekilleriyle bir araya gelerek kentteki enerji yatırımları ve projeler üzerine istişarelerde bulunduklarını belirtti.
Başkan Altay, “Şehrimize gösterdiği yakın ilgi ve destekleri için Sayın Bakanımıza teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.
Toplantıda Konya’nın enerji alanındaki mevcut durumu, yeni yatırımlar ve sürdürülen projelerin ilerleyişi üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.
Kaynak: HABER MERKEZİ
Selçuklu Belediye Başkanı Pekyatırmacı’dan taziye mesajı
1
Avrupa’nın en gelişmiş savaş uçağı Konya’ya iniş yaptı
129739 kez okundu
2
Konya’daki o markaya ait peyniri yemeyin! İfşa oldu
122716 kez okundu
3
Konya’da metrelerce kuyruk oluştu
110866 kez okundu
4
Meram Belediyesi’nden Dünya Günü’nde doğaya çifte dokunuş
108747 kez okundu
5
Bakanlık duyurdu! Konya’daki o markalar tağşiş ürün satıyormuş
104589 kez okundu
6
Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde Hemşirelik Haftasında çifte bayram
68726 kez okundu
Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.