ARTIK KAZANMA VAKTİ

Konyaspor, bugün Alanyaspor'u konuk edecek. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda oynanacak mücadele saat 13.30'da başlayacak. Yeşil-beyazlı temsilcimiz kazanarak hem namağlup unvanın korumak, hem de 3 maçlık galibiyet özlemini bitirmek istiyor

ARTIK KAZANMA VAKTİ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

KONYASPOR, Süper Lig’in 8. hafta maçında bugün kendi saha ve seyircisi önünde son haftaların formda ekibi Alanyaspor ile karşılaşacak. Ligde ilk 7 haftalık dönemi yenilgisiz kapatan ve topladığı 13 puanla zirve adayları arasına giren Konyaspor, müthiş seriyi Alanyaspor karşısında da sürdürmek istiyor. Medaş Büyükşehir Stadyumu’nda oynanacak ve saat 13.30’da başlayacak maçı Mert Güzenge yönetecek. Güzenge'nin yardımcılıklarını Furkan Ürün ve Mehmet Emin Tuğral yapacak. Zorlu karşılaşmada dördüncü hakem olarak ise Caner Ak görev yapacak. Bu sezon 3 galibiyet, 4 beraberlik elde ederek tarihinin en iyi sezon başlangıcına imza atan Konyaspor’da zorlu Alanyaspor maçında 3 maçlık galibiyet hasretinin sona erdirilmesi hedefleniyor.

ÖZELLİKLE ligde oynadığı son 2 maçta öne geçme avantajını kullanamayan ve beraberliklerle yetinen Anadolu Kartalı’nda, hafta içi yapılan çalışmalarda Teknik Direktör İlhan Palut oyuncularını son dönemde yapılan hatalarla ilgili uyardığı ve daha dikkatli olunmasını istediği belirtildi. Palut’un ayrıca hoca değişikliği sonrasında çıkışa geçen rakip takım karşısında tedbirli olunmasını istediği de öğrenildi. Süper Lig’de son 11 maçını kaybetmeyen yeşil-beyazlı temsilcimiz, Alanyaspor engelini kayıpsız geçerek taraftarlarını mutlu etmek ve 3 puan özlemine son vermek istiyor. Son 3 karşılaşmada 10 puan toplayan ve çıkışa geçen Alanyaspor ise Konyaspor maçına yüksek moralle çıkacak. Turuncu-lacivertli ekibin başında 4 maçta 10 puan toplayan teknik direktör Bülent Korkmaz da eski takımına rakip olacak.

2019-2020 sezonunun ikinci yarısında Konyaspor’da görev almaya başlayan Bülent Korkmaz, geçen sezonun başlamasına kısa bir süre kala Cikalleshi’nin transfer edilmesini öne sürerek istifa etmişti. Konyaspor’da iz bırakan isimlerden olan kaleci Serkan Kırıntılı da takımdan sıkıntılı bir şekilde ayrılmıştı. Son döneminde kritik hatalar yapan ve camiayla ipleri kopan deneyimli kaleci, önce kadro dışı bırakılmış, sonra da geçen sezonun devre arasında Alanyaspor’a transfer olmuştu. 36 yaşındaki kaleci, bu sezon Alanyaspor’da birinci kaleci konumunda yer alıyor. *HÜSEYİN TURGUT

Bakmadan Geçme